Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έτοιμοι για διώξεις και διαγραφές στη Νέα Δημοκρατία

Πολύ ανήσυχοι Μέρκελ και Σαρκοζί (προσέξτε βλέμμα!) κοιτάζουν εάν ο Αντώνης κάθεται ήσυχα!
Ποτέ δεν ξέρεις! Τέτοιος "επαναστάτης" μπορεί την επόμενη στιγμή, ακόμη και να τους "δαγκώσει"!
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τα ακροδεξιά σταγονίδια της Συγγρού αλλά και η λεγόμενη «Λαϊκή Δεξιά» αισθάνονται όχι δικαιωμένοι αλλά ισχυρότεροι. Ξέρουν πολύ καλά ότι η αντιμνημονιακή στάση και ρητορική ήταν καθαρά παιχνίδι εντυπώσεων και δεξιάς επικοινωνίας. Ποτέ δεν πίστεψαν ότι ...


μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινούσε «επανάσταση» κατά του ευρώ και της Ευρώπης. Οπότε και η σιωπή τους αυτή τη στιγμή είναι η δύναμή τους. Γιατί η σιωπή εξαργυρώθηκε με εξουσίες και θέσεις στην πιθανή κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι εκπληκτική πράγματι η σιωπή των ακραίων και λαϊκών δεξιών. Τι μένει τώρα;
Έχουν αποφασίσει ότι δεν χρειάζονται κεντροδεξιούς, μετριοπαθείς και φιλελεύθερους που κουνιούνται! Όσοι δεν έχουν υπηρετήσει σε «ανοιξιάτικα μετερίζια» υποχρεούνται να ακολουθούν τον «δρόμο προς τη νίκη»! Περιπτώσεις ανυπακοής θα τιμωρούνται δια του όπλου της διαγραφής. Ακολουθούν πιστά οι «Λαϊκοί», οπότε και θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως οι υπηρεσίες τους. Το πρόβλημα υπάρχει προς το Κέντρο. Για πρώτη φορά δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να απαγκιστρωθούν και από αυτό το βάρος.
Πυρήνες «αντίστασης» στον εσωτερικό εχθρό υπάρχουν:

  • Στην ΔΑΚΕ, όπου ο Κιουτσούκης έχει κινηθεί με θρησκευτική ευλάβεια στην γραμμή των σκληρών, απειλώντας με sms τους αντιφρονούντες.
  • Θετική χαρακτηρίζεται η στάση των ανεξάρτητων Λαϊκών, π.χ. Μανώλης, Καμμένος (οι Κομμουνιστές της ... Δεξιάς)
  • Η «ομάδα των 5», από το στρατόπεδο των Λαϊκών, είναι η πρώτη κίνηση εκδίωξης και επίσημης τρομοκράτησης των μετριοπαθών, από το στρατόπεδο των Παλαιοδεξιών.
  • Ο κομματικός μηχανισμός που βρίσκονταν πάντα απέναντι από τους «Κεντρώους». Στο επίσημο κόμμα, οι «Κεντρώοι» θεωρούνταν πάντοτε εισβολείς, που θα έπρεπε κάποια στιγμή να εκπαραθυρωθούν.
  • Οι πρώην «φιλελεύθεροι κεντροδεξιοί». Είναι οι επαγγελματίες της Δεξιάς. Αυτοί ότι αποφασίζει ο εκάστοτε ηγετικός πυρήνας το ακολουθούν και το υπηρετούν «βιβλικά»! Εάν αύριο αλλάξει η ηγεσία ξαναγίνονται εν μια νυχτί «μεγαλοφιλελεύθεροι κεντροδεξιοί» … [σε αυτούς ανήκουν ο Π. Παναγιωτόπουλος και ο Αρβανιτόπουλος]
  • Στην εσωκομματική διαμάχη πρωταγωνιστεί φυσικά η «Πολιτική Άνοιξη». Με την πάροδο του χρόνου ενισχύθηκαν και με άλλα ακροδεξιά σταγονίδια κάθε τύπου. Είδαν εξουσία και μπήκαν. Επικεντρώνονται σε εθνικά ζητήματα και μάλιστα με επιχειρήματα ακροδεξιάς που δεν έχουν καμιά διπλωματική επιτυχία σε περίπτωση κυβέρνησης Σαμαρά. Επιμένουν ωστόσο γιατί θεωρούν ότι οι ψήφοι της Ακροδεξιάς και του ΛΑΟΣ είναι πολύτιμοι, εξού και η απόλυτη κομματική κάλυψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :