Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πολύ σύντομα η Συγγρού θα βρει μπροστά της την Ελαφρολαϊκή Δεξιά. Σπέρνει ανέμους, θα θερίσει λαοθύελλες!

Ενδεχομένως να χαίρονται στη Συγγρού με το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κόμματος. Τους Λαϊκοδεξιούς εναντίον Κεντρώων και Φιλελεύθερων. Διατηρούν τις εσωτερικές ισορροπίες οι ... λαϊκοί!  Είναι οι ...


χρήσιμοι (ηλίθιοι) της ιστορίας αυτή τη στιγμή.

Τι θα γίνει όμως έτσι και χαθεί ο έλεγχος, που ήδη έχει χαθεί, αλλά τέλος πάντων! Προς το παρόν υποκρίνονται ότι δεν ανησυχούν και όλα είναι υπό έλεγχο! Γιατί οι γνήσιοι δεξιοί, αποτελούν το ανάχωμα προς το ΛΑΟΣ. "Καθησυχάζουν" προς το παρόν την πιο σκληρή πτέρυγα του κόμματος! 
Σε αυτό το χώρο ψαρεύουν ψήφους και το ΛΑΟΣ και η σκληρή δεξιά της ΝΔ.  Σε αυτή τη συγκυρία που η αυτοδυναμία είναι αυτοσκοπός για τους Συμβούλους του Προέδρου, οι λαϊκοδεξιοί είναι ένα δυνατό πιόνι στη σκακιέρα του σαμαρικού επιτελείου.

Προσπάθησαν να ελέγξουν το χώρο με το antinews αλλά δεν τους βγήκε. Αυτοί κόλλησαν σε μια υμνολογία για τον Σωτήρα Αντώνη και κατέληξαν σαν μια θρησκευτική σέκτα του διαδικτύου. Οι αντινιούσηδες είναι το μακρύ χέρι της Πολιτικής άνοιξης στο χώρο της Δεξιάς.
Η Λαϊκή Δεξιά όμως λειτουργεί διαφορετικά. Δίνει εντολές και δεν παίζει το παιχνίδι της κωλοτούμπας, ούτε του Σαμαρά, ούτε των ψηφιακών πολανιτών!

Εάν δεν πάρουν αυτοδυναμία, πως ακριβώς θα ζητήσουν συνεργασίες με μια βόμβα άρνησης στο εσωτερικό τους; Οι Πολανίτες φυσικά και είναι περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα κωλοτούμπας, γιατί θέλουν εξουσία, οι ελαφρολαϊκοί όμως έχουν το ιστορικό γονίδιο. Δεν κάνουν πίσω με τίποτα. Λένε το «ΟΧΙ του Μεταξά» και δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν με τίποτα. Έχουν κηρύξει πόλεμο σε όλους. Στο Μνημόνιο, στην Ευρώπη και σε κάθε μορφή συγκυβέρνησης και … το εννοούν!

Σε λίγο ο Αντώνης θα χρειάζεται μεγαλύτερη πολιτική διπλωματία να πείσει τους ελαφρολαϊκούς για την πολιτική του, παρά τους Έλληνες ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :