Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καταρρέουν τα ταμεία. Η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα για τους συνταξιούχους!

Εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα, η κατάσταση πάει να ξεφύγει στα ασφαλιστικά ταμεία. Πίσω από τις διαφωνίες της Συγγρού υπάρχει ο σχεδιασμός των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου. Εάν καθυστερήσουν τώρα τη λήψη οποιουδήποτε μέτρου μπορεί και να διαλύσει η συγκυβέρνηση περί τα ...


τέλη του Ιανουαρίου.
Όλα βέβαια εξαρτώνται από την Τρόικα. Πόσο θα έχει προχωρήσει το κούρεμα και πως θα πηγαίνει η δανειακή σύμβαση.
Εάν όλα «εξασφαλιστούν» τότε η "πονηρή" Νέα Δημοκρατία θα μπορεί να διαλύσει την συγκυβέρνηση «αξιοπρεπώς»!
Με το κόλπο των συντάξεων και την πλήρη άρνησή της σε οποιαδήποτε μείωση επικουρικών. Γνωρίζοντας φυσικά ότι αυτό είναι αναπόφευκτο, το επιτελείο του προέδρου Αντώνη πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια για προεκλογικά κόλπα με τις συντάξεις.
Σκοπός είναι η αυτοδυναμία, πάση θυσία. Μετά έχει ο Θεός!
Από κωλοτούμπες στη Συγγρού, άλλο πράμα! Εναλλακτικές δεν υπάρχουν, οπότε με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα γίνει κόλαση! Της δεξιάς το κάγκελο και οι Έλληνες στους δρόμους για να ξαναχώσουν την Επάρατο στο χρονοντούλαπο με τους σκελετούς! 

Σημείωση: οι αναλογιστικές μελέτες πάντως δείχνουν ότι αν δεν υπάρξουν περικοπές σε κάποια ταμεία, τα ταμεία αυτά (π.χ. ΝΑΤ) κλείνουν και αφήνουν χωρίς συντάξεις (ή μειωμένες κατά 50%) χιλιάδες Έλληνες! Οι Νεοδημοκράτες έχουν να φάνε αγανάκτηση που ανάλογη δεν έχουμε ξαναδεί. Τα γιαούρτια στους Μανόληδες θα πέφτουν σύννεφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :