Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ μια κουβέντα.

Αγαπητό περιοδικό. 
Βλέπουμε ότι με νύχια και με δόντια προσπαθούν οι συντεχνίες να διατηρήσουν τα κεκτημένα του σαπημένου παρελθόντος. 
Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις έχουν βρει συμπαραστάτες και οργανώσεις του ιδιωτικού τομέα, συνήθως ελεγχόμενες από τη Νέα Δημοκρατία, τη στιγμή που 


βρίσκονται ακριβώς απέναντι σε θέματα συμφερόντων. 
Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα έχουν πιεστεί προς τα κάτω λόγω των υψηλά αμειβόμενων εργατοπατέρων και εργαζομένων στις ΔΕΚΟ.
Αν τα βάλουμε κάτω, οι εργαζόμενοι π.χ στην ΔΕΗ είναι τόσο ευνοημένοι που οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που τους στηρίζουν θα έπρεπε να ντρέπονται. 
Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ πέραν των αμέτρητων πλουσιοπάροχων επιδομάτων τους, δεν πληρώνουν ρεύμα και σε πολλές περιπτώσεις έχουν στην ίδια γραμμή με την δικιά τους και το ρεύμα των γονιών τους ή των αδερφών του ειδικά στα χωριά, που οι οικογένειες μένουν όλοι μαζί. 
Πληρώνουν ένα συμβολικό ποσό και συνεννοούνται με τους συναδέλφους τους, καταμετρητές της ΔΕΗ, να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης βλέπετε!
Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ είναι κρατικοδίαιτοι και τους πληρώνουμε όλοι μαζί. Όταν λένε ότι εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντά του, λένε ψέματα. Εκπροσωπούν μόνο την τσέπη τους και τίποτα παραπάνω.
Γιάννης Κ.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :