Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ανησυχεί ο Ψυχάρης για τους ψήφους των Κεντρώων! Μήπως θα ήθελε να ψηφίσουν τα ακροδεξιά σταγονίδια του Σαμαρά;


Σε ένα άρθρο παρωδία που κλείνει το μάτι στα ακροδεξιά σταγονίδια της Νέας Δημοκρατίας (με την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς), φαίνεται ο νέος ρόλος που έχει αναλάβει, στις εξελίξεις που έρχονται, ένα από τα κάστρα της διαπλοκής ... ο ΔΟΛ. 
Με την συγκυβέρνηση Παπαδήμου είχαμε το πρώτο πακέτο των «ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων». 
Όλα δείχνουν ότι έρχεται ένα δεύτερο «πακέτο» και ο κύριος Ψυχάρης θα ήθελε σε αυτό το τσουνάμι εξελίξεων να πρωταγωνιστήσουν τα ακροδεξιά σταγονίδια που έχουν μαζευτεί στο περιβάλλον Σαμαρά, όπου 


σημειωτέον έχει λάβει θέση και ο γιός του Ανδρέας.... ως κεντρώος νεροκουβαλητής.

Τοποθετεί στο άρθρο του, ως «οικοδόμους» της Ελλάδας του 20ού αιώνα, τον Κ. Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εξαφανίζει δηλαδή τον Ελευθέριο Βενιζέλο γιατί έτσι εκβράζονται ευκολότερα οι "προσαρμοσμένες" περί κέντρου απόψεις του.
Όταν είναι γνωστό το ποιόν του επιτελείου Σαμαρά για τις ακροδεξιές κατευθύνσεις του, γίνεται πλέον φανερός ο ρόλος του Ψυχάρη στον μηχανισμό προπαγάνδας του Αντώνη Σαμαρά. 
Η Συγγρού τα θέλει όλα. Και τους ακροδεξιούς των διαφόρων Δικτύων και τους περιθωριακούς λαϊκοδεξιούς και τους Κεντρώους, αλλά και τους γνήσιους δεξιούς!
Για να οδηγηθεί η χώρα σε μια νέα πορεία «οικοδόμησης», υπό το αυτοκρατορικό και άγρυπνο βλέμμα του Σαμαρά και των Συμβούλων του (και ο γιός του μέσα)! 
Στο επιτελείο Σαμαρά έχουν καταλάβει ότι χωρίς τους κεντροδεξιούς και κεντρώους ψήφους δεν βλέπουν εξουσία στον αιώνα των άπαντα. 
Οπότε το κενό έρχεται να καλύψει ο Ψυχάρης με την αντίστοιχη φυσικά διαπλεκόμενη ισχύ του. 
Πείραμα που ο ίδιος νομίζει ότι αντιστοιχεί στο κεντροαριστερό πείραμα Παπανδρέου, ο οποίος "εγκατέλειψε" το κέντρο (αφού είχε το όνομα, μπορούσε να στραφεί σε αριστερά χωράφια) και στράφηκε στην αριστερά σε μια εποχή μεταδικτατορική όπου ακόμη και οι χουντικοί αυτοπροσδιορίζονταν από κεντρώοι έως αριστεροί. Καμία σχέση οι εποχές. Σήμερα παίζεται το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας. Και οι σημερινοί ηγέτες της Ευρώπης έχουν αποσύρει τη υποστήριξή τους από τους σαμαρικούς ακροδεξιούς πειραματισμούς! Ο Ψυχάρης έχει αναλάβει να ξαναχτίσει τις γέφυρες για να παραπλανηθεί ο λαός άλλη μια φορά! 

Σημείωση: οι αναφορές Ψυχάρη στον Αβέρωφ μόνον ως γλείψιμο στον Σαμαρά μπορούν να εκληφθούν. Αφού τα επίθετα Καραμανλής και Παπανδρέου είναι καπαρωμένα, το μόνο που έμεινε στον Σαμαρά είναι να εμφανίζεται ως γιός του Αβέρωφ και ανιψιός της Πηνελόπης, που έκανε "παρέα" με τον Βενιζέλο. 
Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές οι αναφορές θα εμφανίζονται με αυξανόμενο ρυθμό. Όλως τυχαίως! Όπως επίσης θα αυξάνεται η αρθρογραφία με αναφορές στον Κ. Καραμανλή, Α. Παπανδρέου και παράλληλα του Α. Σαμαρά, ως αναμορφωτές της Ελλάδας!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Με επικοινωνιακά τεχνάσματα επιχηρούν οι λαικιστές της ΝΝΔ-Δ21 και οι σύμβουλοι τους να πάρουν ψηφους μερικών χρήσιμων ηλίθιων απο όλους τους πολιτικούς χώρους.

Το θέμα είναι αν ο λαός υπακούσει στα επικοινωνικά κελεύσματα των νταβατζήδων των ΜΜΕ ή αν θα τους αγνοησει εντελώς. Ελπίζω να γίνει το δεύτερο.