Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα ξεκαθαρίσει στον Σαμαρά ότι δεν δέχεται περεταίρω υπονόμευση!

Πολύ αγριεμένοι πάνε κι' έρχονται οι δεξιοί. Τρομάζουν τον κόσμο!
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Σαμαρά θεωρείται από πολλούς ως μια ευκαιρία να ξεκαθαριστεί το πολιτικό τοπίο, όσο αυτό είναι εφικτό, αν και υπάρχουν έμπειρα πολιτικά στελέχη που επισημαίνουν ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη. Κυρίως διότι ο Σαμαράς έχει ...


βάλει σκοπό να "αποδείξει" ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Δουλεύουν σε όλο τον κόσμο πλην της "πτωχής και τιμίας" Ελλάδος. 
Αυτός είναι ο βασικός σχεδιασμός της σημερινής στρατηγικής Σαμαρά. Να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η ευρωπαϊκή λογική των συνεργασιών δεν δουλεύει στην Ελλάδα, διότι έτσι θέλουν τα επιτελεία της Συγγρού και τα παράπλευρα ακροδεξιά σταγονίδια. 
Οι Έλληνες υποφέρουν και κάνουν θυσίες και ο Αντωνάκης ασχολείται με τις καρέκλες. η Ελλάδα καταρρέει και ο Σαμαράς ασχολείται με το πως θα γίνει πρωθυπουργός!
Ο Πρωθυπουργός δεν είναι αποφασισμένος να αποδεχθεί την περαιτέρω υπονόμευση του έργου της κυβέρνησης, καθώς διαπιστώνει ότι οι κυβερνητικοί εταίροι, κάθε άλλο παρά βοηθάνε να πετύχει τους στόχους της και θέλει να υπάρξει ουσιαστική στήριξη. 
Έχει δίκιο δεν βοηθάνε γιατί κυρίως ο Σαμαράς στοχεύει στην πτώση της κυβέρνησης Παπαδήμου και στην όσο το δυνατόν ταχύτερη πορωθυπουργοποίηση του! Ο άνθρωπος είναι ψώνιο τί να κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :