Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πιστωτική κάρτα με bonus Σαμαρά, εκδίδει η Ν.Δ.

To σχέδιο οικονομικής σωτηρίας της Νέας Δημοκρατίας, προβλέπει πως με 2000 ευρώ το χρόνο, κάθε νεοδημοκράτης αποκτά δικαίωμα για μια prive συνάντηση με τον πρόεδρο, συν ένα δείπνο με τους υπόλοιπους προνομιούχους! Συγκεκριμένα, η ιδέα οικονομικής ανάκαμψης του ...


κόμματος έχει ως εξής: 1000 μέλη του κόμματος, θα αισθανθούν την ανάγκη να δώσουν 2000 ευρώ ο καθένας (σύνολο εσόδων 1000 Χ 2000 = 2.000.000 ευρώ), προκειμένου να αποκτήσουν μια κάρτα VIP μέλους! Η κάρτα αυτή, θα τους δίνει το δικαίωμα να συναντούν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση μια φορά το χρόνο τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και να μοιράζονται μαζί του τις σκέψεις τους.

Μάλιστα σε ειδική ρήτρα ου συμβολαίου, θα αναφέρεται πως ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του, θα είναι υποχρεωμένος να ακούει χωρίς να σχολιάζει αρνητικά, ενώ με κλιμακωτή έξτρα χρέωση θα αναλαμβάνει την υποχρέωση να χαμογελάει (συν 500 ευρώ), να χειροκροτάει (συν 1000 ευρώ) να πανηγυρίζει για τα Εθνικά θέματα (συν 2000 ευρώ) ή να απαντάει στiς ερωτήσεις «Γουέρ αρ γιου φρόμ» και «Χαβ γιου σιν δι Ακρόπολις;» (συν 5000 ευρώ).

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το σχέδιο αυτό, για να βγάλει το κόμμα από το οικονομικό αδιέξοδο,, ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ανταπεξέλθει στην υποχρέωση που θα έχει αναλάβει, για να συναντήσει και τα 1000 μέλη, θα πρέπει να κάνει καθημερινά ραντεβού για 3 και κάτι χρόνια!

Για το λόγο αυτό, ήδη συζητιέται σοβαρά η συμπληρωματική ιδέα των σκληροπηρυνικών, να μπορεί το προνομιούχο μέλος με μια «ασημένια κάρτα» περιορισμένων προνομίων, αντί για τον Αντώνη Σαμαρά, να δει τους αντιπροέδρους. 

Αντίθετα οι φιλελεύθεροι, πρότειναν προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα γρηγορότερα, τα μέλη που θα πληρώνουν παραπάνω συνδρομή (Πλατινένια), να έχουν δικαίωμα να δέσουν τη γραβάτα του προέδρου ή να του βάλουν after shave ή να του κόψουν τα νύχια (χεριών και ποδιών). Τέλος, όσοι αγοράσουν την exclusive black κάρτα, εκτός από όλα τα άλλα προνόμια του πλατινένιου μέλους, θα αποκτούν και το δικαίωμα να ανταλλάξουν 12 λέξεις με την Έλενα Ράπτη!
Πάντως, αν το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας με την «Κάρτα Μούρης» σε εύπορα μέλη του κόμματος για να αυξήσει τα έσοδά της, πετύχει, το πιθανότερο είναι να κάνει το ίδιο για να αυξήσει και τα έσοδα του κράτους, μόλις ανέβει στην εξουσία. Με μια αντιστοιχη κάρτα ελεύθερης πρόσβασης του κοινού, σε πολιτικές προσωπικότητες και «πολιτικούς φίλους».

Η κάρτα είναι εφοδιασμένη με ειδικό «έξυπνο» τσιπάκι, που καταγράφει τις επαφές με τον Πρόεδρο του κόμματος.

(Σ.σ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα της είδησης αυτής με την πραγματικότητα, οφείλεται καθαρα σε σαμποτάζ όσων πολεμάνε το Moufanet)

Δεν υπάρχουν σχόλια :