Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ειλικρινά τώρα, ο Λουκάς Παπαδήμος πίστεψε τον Σαμαρά;

Μαθαίνουμε ότι στη συνάντηση Παπαδήμου – Σαμαρά "επιβεβαιώθηκε" η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην συγκυβέρνηση! Μέχρι πότε άραγε; Από αύριο αρχίζουν οι σκληροί της Νέας Δημοκρατίας να υποσκάπτουν το έργο της κυβέρνησης, όπως έκαναν και χθες στο «αντιμνημονιακό πάρτι» του ...

Μανόλη και ων άλλων παιδιών της Συγγρού Παρά λίγο να βγουν οι κεφαλοκυνηγοί του Μανόλη και να συλλάβουν τον Παπαδήμο για να τον κάψουν ζωντανό στην πίστα της ταβέρνας και τριγύρω να αλαλάζουν οι σκελετοί της δεξιάς!
Αλήθεια γιατί δεν τους μαζεύει όλους αυτούς τους σκελετούς ο Αντώνης; Τους φοβάται ή μήπως, κατά βάθος, συμφωνεί μαζί τους;

Είναι σίγουρο ότι ο Αντωνάκης θα πατήσει το κουμπί της διάλυσης λόγω της (εκρηκτικής) ανομοιογένειας στο εσωτερικό του κόμματος, λόγω της «φυσικής» κλίσης του επιτελείου του Σαμαρά προς την «λαϊκή δεξιά» και λόγω των πιέσεων από του Τραπεζίτες που αποτελούν συνομιλητές του Σαμαρά και ο ίδιος είναι υπάκουο όργανό τους.

Οι Τραπεζίτες παίζουν τον τελευταίο τους χαρτί για να αποφύγουν το κούρεμα μέσω του Αντώνη, χρησιμοποιώντας τα διαπλεκόμενα κανάλια, λογω των τεράστιων δανείων που έχουν λάβει τις «χρυσές εποχές»!
Αυτό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να αγνοεί αυτές τις «δεξιές» αποχρώσεις.

Οι Τράπεζες και η διαπλοκή δεν θέλουν αυτή τη στιγμή πτώση της συγκυβέρνησης εξαιτίας της αναμενόμενης νέας δανειακής σύμβασης που βρίσκεται στα σκαριά.
Κάτι που δεν θα μπορούσε να επιτύχει μια καθαρή δεξιά (και μάλιστα λαϊκοδεξιά) κυβέρνηση, ούτε με σφαίρες!
 Γι’ αυτό και δίνεται μια μικρή παράταση στην κυβέρνηση, μέχρι νεοτέρας. Μόλις τα μέτρα ακουμπήσουν τις τράπεζες αναμένεται το πάτημα του κουμπιού και η αντίστοιχη έκρηξη!
Η ημερομηνία μάλιστα των εκλογών δεν προσδιορίζεται γιατί αυτή εξαρτάται από τα συμφέροντα των Τραπεζών, τα οποία υπηρετεί σήμερα η Νέα Δημοκρατία …

Δεν υπάρχουν σχόλια :