Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Διαρκώς και μεγαλώνει η ομάδα των οικονομολόγων της ΝΔ

Ανερχόμενο αστέρι στην Συγγρού ο Δ. Τσομώκος

Θυμάστε τα σχόλια στο διαδίκτυο για την πολυπληθή ομάδα των συμβούλων και παρασυμβούλων που είχε ο Γ. Παπανδρέου. Αρκετοί εκ των οποίων ήταν άμισθοι ή φίλοι. Αντίστοιχα σχόλια για τους συμβούλους του
Αντώνη Σαμαρά δεν βλέπουμε αν και οι σύμβουλοι του Αντώνη είναι πολύ περισσότεροι. 
Παρά την κρίση διαρκώς και 


διορίζονται περισσότεροι στο Σύστημα Συγγρού. 
Οι περισσότερες θέσεις συμβούλων είναι βέβαια διακοσμητικές. 
Εκεί που ζορίζεται η Νέα Δημοκρατία είναι η οικονομία. Τα "κόλπα" δύο ετών βγήκαν τζούφια με την κατάρρευση της "επαναδιαπραγμάτευσης".
Φαίνεται ότι τα μαγικά ξόρκια δεν δουλεύουν πιά και χρειάζονται νέα μυαλά και νέες ιδέες για να αντιμετωπιστεί η αποτυχία των προηγούμενων οικονομολόγων. 
Ανερχόμενο αστέρι στην Συγγρού είναι ο καθηγητής Δημήτρης Τσομώκος. Της Οξφόρδης. 
Φαίνεται ότι ο περισσότερο θιγμένος είναι ο Μηταράκης ο οποίος εμφανίζεται όλο και περισσότερο εστιασμένος στην προσωπική του καμπάνια παρά στην οικονομική πολιτική της ΝΔ. 
Ο Δ. Τσομώκος δεν έχει απλό συμβουλευτικό ρόλο μια και έχει μεγάλες προσωπικές προσβάσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό τραπεζικό σύστημα, ιδιαίτερα στην Τράπεζα της Αγγλίας, όπου έχει εργαστεί. 
Αν θα δείτε πιο προσεκτικά πάντως από την Αγγλία προέρχονται οι πιο δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας και τα σενάρια της δραχμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια :