Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Από την «εθνική κυριαρχία» πέρασε στην «εθνική αξιοπρέπεια» ο Αντώνης. "Αξιοπρέπεια" λένε την «εθνική κωλοτούμπα» στην ΠΟΛΑΝ !

Ο εθνικός μας κωλοτούμπας!

Από τους ανένδοτους αγώνες για καμία υποχώρηση σε θέματα εθνικής κυριαρχίας ήρθε και επίσημα η μεγάλη εθνική κωλοτούμπα, μόλις πριν από λίγα λεπτά του Αντώνη.
Άσε μας ρε Αντώνη! Έκανες την Ελλάδα άνω κάτω επί δύο χρόνια για να έρθεις να μας μιλήσεις για εθνικές αξιοπρέπειες. Από πότε ακριβώς έγινες 


εθνικά αξιοπρεπής; Μόλις σήμερα; Και που ήταν η αξιοπρέπεια επί δύο χρόνια;
Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς σύρθηκε να γίνει … «αξιοπρεπής», σύρθηκε να βάλει και την υπογραφή του σε κάτι που δεν πίστευε μέχρι στιγμής.
Δεν είναι ανάγκη πάντως να μας υπενθυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι ότι από καιρού ακολουθεί την ίδια πολιτική! Έχουμε μπερδευτεί ποια ακριβώς είναι η πολιτική του Αντώνη. Σίγουρα δεν ήταν αξιοπρεπής. Ήταν ανέντιμη και ανεύθυνη. Λόγω της διαρκούς ανασφάλειας που έχει! Γι’ αυτό ήρθαμε μέχρι το χείλος του γκρεμού.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Στην δήλωσή του ο Αντώνης αναφέρει ότι "δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον θέτει σε αμφιβολία" . Αλήθεια από ποιόν απειλείται ο Αντωνάκης;
Ποιός τον αμφισβητεί και ο Αντώνης .... δεν το επιτρέπει!