Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τον κακό σου τον καιρό Φουφουτομανώλη!


Ο Μανώλης Καθαρός Δεξιός
Κορίτσια, ο Φούφουτος! 
Περί Μανώλη ο λόγος. Της συνομοταξίας των Πιπιλομανώληδων! 
Οι σημερινές δηλώσεις του σπάνε τα κόκκαλα της Δεξιάς.

Μας βγήκε ο Πιπίλος αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση που αγωνίζεται για την εθνική μας ανεξαρτησία. Για μας και χωρίς εμάς! Ακούστε δηλώσεις νάχετε:


  • Δεν με ενδιαφέρει. Ο... “Φούφουτος” να είναι πρωθυπουργός, αρκεί να ξέρω ότι η κυβέρνηση αυτή θα μείνει για λίγο χρόνο και θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα.
  • Αν θέλετε, να βάλουμε έναν τραπεζίτη, οποιονδήποτε και να του δώσουμε το ελεύθερο να κάνει ό,τι γουστάρει και το πολιτικό σύστημα να είναι στην άκρη, αν έφτασε σ' αυτό το σημείο το πολιτικό σύστημα, τότε με γεια μας και χαρά μας.
  • Αφού το έχει πει από την αρχή ο πρόεδρος του κόμματος ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε, δεν πρέπει να συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα.
  • Κρίνοντας από τον εαυτό μου, που ήμουν στο δρόμο όλο αυτό το διάστημα αντιμνημονιακά, θα συνεχίσω να είμαι και με την κυβέρνηση που θα έρθει να πάρει νέα μέτρα. Και δεν με νοιάζει αν θα είναι ένας υπουργός από τη δική μου παράταξη”.

Οι δηλώσεις έγιναν στον «ΒΗΜΑ FM» από τον κύριο που παρουσιάζεται ως γραμματέας συνδικαλιστικού, ενός κόμματος που νομίζει ότι είναι φιλελεύθερο και κεντροδεξιό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :