Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Το αντι νιους διαγράφει κεντροδεξιούς βουλευτές της ΝΔ! Τους ενοχλεί ακόμη και η παρουσία τους.

Δεν θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ οι “πέντε” που «συνεργάστηκαν» με το ΠΑΣΟΚ των Κατακτητών. Με την κυβέρνηση προσπάθησαν να συνεργαστούν οι: Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Ευάγγελος Αντώναρος. 
Συζητούσαν για “κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”!!!! Πω πω ντροπήήήή!!!!! Ράους και #oust!
Ξέρουμε ότι το μακρύ χέρι των 


ακροδεξιών μυστικοσυμβούλων της Συγγρού είναι συγκεκριμένος μηχανισμός blogs με επίκεντρο το αντι νιους. Τους έμμισθους παπαγάλους της Συγγρού.
Συγγνώμη οι … αντινιούσηδες, εκνευρίζονται όταν τους εμπλέκεις με χρήματα! Α πα πα πά! Αυτοί είναι αγωνιστές της Λαϊκής Δεξιάς και κάνουν τα πάντα για την .. δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά. Του αδικημένου παιδιού της ιστορίας και της χημείας! Η ιστορία έχει πέσει σε κώμα μέχρι να διακαιωθεί ο Αντώνης.

Οι αντινιούσηδες έχουν κάμει δική τους σχολή παρακρατικών επιστημών.
Έχουν δημιουργήσει δικούς τους κανόνες στις σχέσεις κοινωνικού ελέγχου και κοινωνικοποίησης, με βασική παράμετρο … το κόμμα.
Πάνω απ’ όλα η λαϊκοδεξιά υπερηφάνεια και μετά όλα τα άλλα πολύχρωμα ουράνια τόξα!

Οι αντινιούσηδες έχουν αναλάβει επίσημα και με τις ευλογίες του ίδιου του Σοφού Ηγέτη Αντώνη, τον ρόλο του … κοινωνικού και κομματικού ελεγκτή.
Λειτουργούν ακριβώς όπως οι φασίστες και διαφωνούν πάντοτε κάθετα προς οποιονδήποτε .. παρεκκλίνοντα και μεσαιοχωρίτη προδότη!
Περιττό να σας πούμε τι γράφουν για τους διαφωνούντες.
Ο Θεός να τους φυλάει, γιατί από ηλεκτρονικής πλευράς έπαιξαν κι’ έχασαν! Ο ηλεκτρονικός θεός του αντι νιους τους καταράστηκε!
Μάλιστα η μεταβλητότητα δεν υφίσταται στο περιεχόμενο και την εφαρμογή του αντινιούσικου κομματικού ελέγχου. Μόνο ο Αντώνης Über Alles !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :