Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Νουριέλ Ρουμπινί: "Η Νέα Δημοκρατία είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη και το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ελλάδας""


Έντονα εξοργισμένος με τη Νέα Δημοκρατία, είναι ο μεγάλος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί. Κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ως συνυπεύθυνο στην κρίση που βιώνει η Ελλάδα και ολόκληρη η Ευρώπη.
Αυτά επισημαίνει στις συνομιλίες του, δηλώνοντας έκπληκτος με την 


ανεύθυνη και αλλοπρόσαλλη στάση του Σαμαρά.
Ειδικά στο Twitter του, αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ως «ελληνική αλεπού» και «διεφθαρμένη»:
«Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας…η ελληνική αλεπού, η οποία λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το «φρουρήσει» ξανά. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη».



Nouriel Roubini

The Greek fox (New Democracy party) that raided the chicken coop now claims it wants to guard it again.Their credibility is dirtier than mud


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ως «ελληνική αλεπού» και «διεφθαρμένη» χαρακτήρισε σε δημοσιεύσεις του στο Twitter τη Νέα Δημοκρατία ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί.

«Η διεφθαρμένη Νέα Δημοκρατία, που διόγκωσε το έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα για αυτό τώρα θέλει να ξαναγίνει κυβέρνηση της Ελλάδας…η ελληνική αλεπού, η οποία λεηλάτησε το κοτέτσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει να το 'φρουρήσει' ξανά. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη από τη