Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς με τον Ψυχάρη και την διαπλοκή. Ο κόσμος τόχει τούμπανο, αυτός γιατί να το κρύβει;


Ο Σαμαράς εμφανίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ως ο πολιτικός-δολοφόνος που κρατά πριόνι και κυνηγά την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα! 
Παρά του ότι και ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια που διατηρεί διαχρονικά διασυνδέσεις με τον τραπεζικό σύστημα, το έπαιξε σχεδόν Ξανθόπουλος. 
Αφού τα βρήκε με τους γιούς και τις κόρες των δεινοσαύρων βουλευτών της ΝΔ, άρχισε να ρίχνει τα δίχτυα του και στους γόνους της διαπλοκής.
Τελευταίο τρόπαιο της Συγγρού ο 


γιός του Ψυχάρη. Με κάποια ανταλλάγματα φυσικά γιατί κανένας δεν πιστεύει ότι ο Ψυχάρης junior έγινε χωρίς την βοήθεια του μπαμπά διπλωματικός σύμβουλος του Σαμαρά. 
Μάλιστα ο junior υπέγραψε άρθρο (με τίτλο: «Εκμετάλλευση με άμεσα οφέλη για τον φορολογούμενο») στην εφημερίδα του πατέρα του με τη νέα του ιδιότητα, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη ΝΔ. 
Οι φήμες οργιάζουν. Ο junior Ψυχάρης πάει για βουλευτής και υπουργός για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του μπαμπά που ζορίζονται, όπως όλα τα ΜΜΕ εξάλλου. 
Δεν ξέρουμε αν η πρόσληψη Ψυχάρη έγινε έπειτα από συνεννόηση με το μιντιαρχικό κατεστημένο συνολικά, αν και κάποιοι άλλοι νταβατζήδες έχουν ήδη χώσει τους ανθρώπους τους στην κορυφή της νεοδημοκρατικής πυραμίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :