Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αν ο Καραμανλής έκανε δημοψήφισμα για την ΕΟΚ δεν θα μπαίναμε στην Ευρώπη

Όλοι πάνω κάτω γνωρίζουν την συνθηματολογία που χρησιμοποίησε κατά της ΕΟΚ ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Όταν ζητούσε δημοψήφισμα για την είσοδό μας στην Ένωση! 
Όταν αρνούνταν κάθετα την ΕΟΚ και την αποκαλούσε χούντα των μονοπωλίων. 
Χρησιμοποιώντας αριστερή συνθηματολογία κατέκτησε την εξουσία και φυσικά δεν προχώρησε και ο ίδιος σε 


κάποιο δημοψήφισμα.
Είναι σίγουρο ότι αυτό το δημοψήφισμα μας οδηγεί εκεί που όλες οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να αποφύγουν. Στην καταψήφιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ σίγουρο ότι θα φερθεί ώριμα και θα αποδεχτεί έναν δύσκολο δρόμο τη στιγμή που οργιάζει η ανευθυνότητα και ο κομματισμός της αντιπολίτευσης. Ειδικά όταν στην Ελλάδα σε κάθε προεκλογική περίοδο θερίζει ο λαϊκισμός.
Τελικά η πατρίδα μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες. Για να διασωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δεν σώζεται με τίποτα!


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τί άλλο θα σκαρφιστείτε.. Σας αιφνιδίασε ο Παπανδρέου που με αυτήν του την κίνηση αλλάζει τα δεδομένα και λύσσαξε πάλι η αντιπολίτεσυη να βρει επιχειρήματα..

Ανώνυμος είπε...

τι παθατε ξαφνικά επαναστάτες της φακής? Οχι μόνο πεφτει η κυβέρνηση με ενα ΟΧΙ , ακυρώνονται και οι δεσμευσεις της χώρας στην ΕΕ και τους δανειστες. Ουτε καν ναι μεν αλλά?? Τι έγινε? τσαμπουκας εκ του ασφαλούς??? Που ειστε όλοι με τα ελικοπτερα και το νυχτα θα φυγουν απ την ταρατσα και τη δυσαρμονία??? Ιδου η ευκαιρία σας! Λετε ΟΧΙ φευγει ο λαομισητος ΓΑΠ και ο επόμενος εχει σαφή εντολή: ΟΧΙ στο μνημόνιο. Προς τι ο λοξυγγας???

Ανώνυμος είπε...

Οι δεσμεύσεις της χώρας προς τους δανειστές δεν πρόκειται να φύγουν και να καταργηθούν! Αφήστε τις γελοιότητες! Επαναστάτες της φακής είστε εκεί στην ακροδεξιά του ψεύδους, του μίσους και της παραπλάνησης! Το Μνημόνιο θα παραμείνει είτε έτσι είτε αλλιώς!!