Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι Τροϊκανοί διαφώνησαν σε όλα με τον mega-οικονομολόγο Αντώνη

Οι Τροϊκανοί διαφώνησαν σε όλα με τον Αντώνη. Δια της σιωπής τους ή της δυσφορίας τους. Σα να κάνουν αγγαρεία που τον βλέπουν. Είναι βλέπετε υποχρεωμένοι να περάσουν και αυτή τη βάσανο. Η συνάντηση κράτησε 75 λεπτά και οι Τροϊκανοί άφησαν τον … «δικαιωμένο» να μιλά μόνος του και να μπλαμπλαρίζει, μια και άκουσαν ότι έδινε πάνω από τρεις ώρες συνέντευξη στη ΔΕΘ, όπου 


έγινε φανερή η κενότητα των προτάσεών του και η μεγαλομανία του. 
Σε πολλά σημεία ενώ πάσχιζε ο Σαμαράς να αποδείξει την ορθότητα των ανεφάρμοστων απόψεών του, απλά απαντούσαν με φοβερή λακωνικότητα ότι συμφωνούν με την κυβέρνηση αφήνοντας αποσβολωμένο τον Αντώνη και την παρεούλα του! 
Ουσιαστικά δεν συμφώνησαν πουθενά με την Συγγρού, ενώ σε κάποια σημεία για να δείξουν την ευγένειά τους έλεγαν ότι δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη για το 2012, ενώ για το 2011, διαφωνούν σε όλα με τους Mitarachi-δες. 
Η συνάντηση ήταν απογοητευτική και οι οικονομολόγοι της Ευρώπης διαπίστωσαν για άλλη μια φορά ότι ο Αντώνης είναι παγιδευμένος σε παλαιοκομματικές συμπεριφορές ελληνικής κουτοπονηριάς. Διαπίστωσαν ότι στη Νέα ΝΔ τους θεωρούν κουτόφραγκους. 
 Έκαναν δηλαδή τους βλάκες για να μην προσβάλλουν παραπάνω τους μεγάλους οικονομολόγους της δραχμής …

Δεν υπάρχουν σχόλια :