Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Αβραμόπουλος ράβει κουστούμι ΥΠΕΞ ….

Και ξανά προς τη δόξα τραβά ο Δημητράκης. Μέχρι και το υψηλής ραπτικής κουστούμι λένε ότι έχει έτοιμο. Διαβεβαιώνει τους πάντες ότι έχει στο χέρι το υπουργείο Εξωτερικών όπου αναμένεται να αναλάβει την χαμένη υπόθεση των Σκοπίων και να την ξαναφέρει στα ίσα της. Είναι ο μόνος που έχει εξασφαλισμένη την 


απόλυτη εμπιστοσύνη των συμβούλων του large Αντώνη. 
 Μέχρι και την έγκριση του Χρύσανθου έχει η τοποθέτηση του Δημητράκη, στο πολύ εξαιρετικής σημασίας για τους ακροδεξιούς Πολανίτες, υπουργείο εξωτερικών. Στις εξωτερικές υποθέσεις η τρελοπαρέα έχει ιδιαίτερη αδυναμία, μια και στα Σκόπια έχει στηρίξει ολόκληρη την επαναστατική της ιδεολογία. 
 Πάντως ζητήθηκε από τον Δημήτρη να χαμηλώσει λίγο το προφίλ και να μην βγει στα κεραμίδια επειδή τον έστειλαν στη Ρωσία για να παρακολουθήσει το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». 
Επίσης ζητήθηκε να αποφύγει να συναντηθεί με τον Πούτιν, όπως έμαθαν ότι επεδίωκε με διάφορες διασυνδέσεις. Κάτι τέτοιο θα έκανε ζημιά στο image του Αρχηγού. Με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Βουλής Μπόρις Γκρίζλοφ και πολύ του είναι. 
Εδώ παίχτηκαν και οι συμβιβασμοί. Ο Δημήτρης πήγε μεν στο συνέδριο αλλά δεν το παρατράβηξε. Έδειξε στον Χρύσανθο ότι είναι καλό παιδί, γι’ αυτό και πιστεύει ότι πήρε το υπουργείο. Με κάτι δηλώσεις σε ένα κανάλι την έβγαλε και πολύ λίγες χειραψίες. Κουβέντα παραπάνω!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :