Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Ψυχάρης τα έχει πάρει με τον Παπανδρέου

Για να δείξει μάλιστα ότι δεν αστειεύεται, «έσφαξε» κόσμο και κοσμάκη στα «ΝΕΑ» με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και έστειλε το γιό του Ανδρέα, στο πλευρό του large Αντώνη, που ό,τι περνά έξω από το Saturn το μαζεύει (καταραμένη οικογενειοκρατία!)! Σε λίγο δεν θα υπάρχουν καρέκλες να κάτσουν οι σύμβουλοι  και παρασύμβουλοι (γιοί και κόρες συνήθως) στα κεντρικά της ΝΝΔ.  
Το πιο ηχηρό βέβαια χτύπημα στην κυβέρνηση είναι η 


«παραίτηση» του Παντελή Καψή. Του ανθρώπου που υποτίθεται «χρησιμοποιούνταν» ως ενδιάμεσο του συγκροτήματος με την κυβέρνηση. Ο πραγματικός όμως λόγος είναι ότι απορρίφθηκαν από όλες τις κρατικές τράπεζες τα δάνεια που ζήτησε ο Σταύρος Ψυχάρης. Μια και οι τράπεζες αντιμετωπίζουν ήδη τεράστια προβλήματα. Οι καλές ομολογουμένως σχέσεις Καψή – Παπανδρέου δεν απέδωσαν και άρχισε η σφαγή. 
 No money, no honey που λέμε και στο Ellada. Όλα όσα ακούγονται πάντως για στροφή της Μιχαλακοπούλου προς τα δεξιά ή και δεξιότερα, είναι αληθή. 
Ο Ψυχάρης είναι έτοιμος να εκδιώξει οτιδήποτε πρασινωπό κινείται στο συγκρότημα και να χώσει κόσμο στα μέσα που ελέγχει με μισούς μισθούς και υπό την καθοδήγηση της τρελοπαρέας του Αντώνη.  
Ήδη εκδιώχθηκαν οι συνδικαλιστές Δημήτρης Τσαλαπάτης και Νανά Νταουντάκη (μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ) και οι Μηνάς Βιντιάδης, Ειρήνη Καρανασοπούλου, Μαίρη Κατσανοπούλου, Δημήτρης Πολιτάκης, Ρένα Δημητρίου και ο σκιτσογράφος Τάσος Αναστασίου (δεν τον συμπαθούσε ο Μεμής), ενώ «μετατάσσονται» στους αμειβόμενους με μπλοκάκι ο Κούρτοβικ ο Παντελής Καψής και ο Παύλος Τσίμας! 
 Και έπεται συνέχεια μια και δάνειο δεν προβλέπεται ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :