Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο Βαρβιτσιώτης junior νομίζει ότι η Νέα ΝΔ έχει ιδεολογική συγγένεια με το ΛΑΟΣ και την Δημοκρατική Συμμαχία! Το ξέρει ο Φάηλος; Το είπανε στο Χρύσανθο;

Παρακινδυνευμένες και μεσοχωρίτικες απόψεις εκφράζει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για το μέλλον και τις εξελίξεις, στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ". 
Θέτει το ζήτημα των «πολιτικών πρωτοβουλιών» και στη Νέα Δημοκρατία. Έχει ήδη τεθεί στο ΠΑΣΟΚ από βουλευτές αντάρτες! 
Θεωρεί ότι η Νέα ΝΔ θα έπρεπε να ανοίξει τη συζήτηση των μετεκλογικών συνεργασιών και να τα βρει με τα συγγενικά προς αυτήν κόμματα για ένα «ενιαίο μέτωπο»! Δηλαδή με το ΛΑΟΣ και τη


Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Καλύτερα να προσέχει τι λέει γιατί θα τον βάλουν στο στόμα τους οι ακροδεξιοί του αντι-νιους και δεν θα ξέρει που θα πα να ξαποστάσει. Σε κανένα χαντάκι του διαδικτύου θα τον βρούμε, έτσι και τον μυριστεί ο Φαήλος και η παρέα του! Σαν τον Οτσαλάν να τον πηγαινοφέρνουν με tape στα μάτια και το στόμα!

Καταρχάς θέτει το θέμα της μη αυτοδυναμίας την επομένη των εκλογών πράγμα που αποτελεί ύβρη για τους σκληροπυρηνικούς της Συγγρού. 
Δεν δέχονται με τίποτα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της απόλυτης δικαίωσης του Αντώνη Σαμαρά. Της απόλυτης επικράτησης. Ένα 50% ενδεχομένως να τους ενοχλήσει ιδιαίτερα. 48% πήρε ο Μητσοτάκης, αυτοί βρίσκονται άνω του 50! 
Πώς τολμά ο Μιλτιάδης να λέει ότι “ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα το αποτέλεσμα”. 
Το αποτέλεσμα το ξέρουν στη Συγγρού και δεν αμφισβητείται από πουθενά. 
Το λέει και ο ΣΚΑΪ των Αλαφούζων. Ο Σαμαράς προηγείται με 12 μονάδες και κάθε μέρα ανεβαίνει. Τίποτα δεν τον σταματά. Σε λίγο θα προσεγγίζει το 70% και ο Μπάρμπι junior το αμφισβητεί! 
Η Δεξιά δεν χρειάζεται minimum συνεννοήσεις και άλλα ντιντίδικα. 
Οι σκληροί δεν υποκύπτουν ποτέ, σε λογικές συμψηφισμών και συγκυβερνήσεων. 
Όταν τα θέλουν όλα, τα παίρνουν όλα, χωρίς να ρωτάνε γιους και θυγατέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :