Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ολοταχώς στον φασισμό

Μικρά παιδιά χαιρετούν χαρούμενα και φασιστικά!
Σήμερα η Ελλάδα πήρε μια μικρή γεύση του οργίου της βίας και του παραλογισμού στο οποίο εξωθούν την χώρα οι δυνάμεις της αντίδρασης προκειμένου να εμποδίσουν κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης.
Πριν καν η Ευρώπη, ο υπόλοιπος κόσμος, οι τραπεζικοί κύκλοι, οι οικονομικοί αναλυτές, οι πολιτικοί επιστήμονες, οι ειδικοί διεθνών σχέσεων προλάβουν να εξάγουν στοιχειώδη συμπεράσματα για τις 


αποφάσεις που ελήφθησαν, το ετερόκλητο φαιοκόκκινο μέτωπο είχε ήδη στρατευθεί στον αγώνα ενάντια στην Ευρώπη, τον διάλογο, τον ορθολογισμό.
Επικαλούνται την εθνική ανεξαρτησία -όμως παράλληλα επιμένουν ότι οι κουτόφραγκοι θα πρέπει να συνεχίζουν να μας ταίζουν. Φαντασιώνονται «κρυφές» πλουτοπαραγωγικές πηγές που ως δια μαγείας θα σώσουν την χωρα- και αρνούνται να δουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας αναπτυξιακός δείκτης (παιδεία, τεχνολογία, επιχειρηματικότητα) στον οποίο η Ελλάδα να μην είναι στον πάτο στην ΕΕ. Αγανακτούν εναντίον των πολιτικών όμως αρνούνται να υιοθετήσουν οποιοδήποτε μέτρο θα οδηγούσε στην κατάργηση του πελατειακού κράτους.
Όμως είναι τεράστια η ευθύνη προσωπικά του πρωθυπουργού για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Αντί να καλέσει για την απομόνωση και περιθωριοποίηση των δυνάμεων της ανωμαλίας-δηλαδή του ΚΚΕ και τους Συριζα-τους έχει αναγάγει σε προνομιακούς συνομιλητές τους και τους καλεί για.."διαβουλεύσεις"! Τεράστια είναι και η ευθύνη των άλλων αστικών κομμάτων που αρνούνται να αντιμετωπίσουν από κοινού την σταδιακή κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας που επιχειρούν οι οργανωμένες μετωπικές μειοψηφίες.
Forum για την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια :