Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η πανηγυρική δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά !!!

Τα έχουν πάρει στη Συγγρού. Πανηγυρίζει και η «Αυριανή της Δεξιάς Δραχμής»: «Ορίστε κύριοι, ο Αντώνης δικαιώθηκε απόλυτα» … «Ακόμη και ο Κοέλιο της Πορτογαλίας ζητά επαναδιαπραγμάτευση». Αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο και να 


βαφτίζουν το κρέας, ψάρι!
Τελικά τι δικαιώθηκε το «κούρεμα» ή το «ΟΧΙ στο μνημόνιο»; Αυτοί αλλάζουν γραμμές κάθε τρεις και λίγο. Γιατί ο Κοέλιο ζητά επαναδιαπραγμάτευση; Για να «κουρευτούν» τα χρέη και της δικής του χώρας.
Τελικά να δείτε που θα βγει και ο Γιωργάκης σήμερα να λέει ότι δικαιώθηκε και η δική του πολιτική. Γιατί δηλαδή να δικαι΄λωνεται μόνο ο συμφοιτητής Αντώνης; Αφού κούρεμα θέλει και ο Κοέλιο και για το κούρεμα πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση!
Τελικά τι κατάφερε ο Κοέλιο; Να ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων στην Ευρώπη που προσπαθούν αν του κόψουν τον αέρα.
Ο Αντώνης όμως έλεγε «ΟΧΙ στο μνημόνιο» και διάφορα τρελά αντιδρώντας σε οτιδήποτε έρχονταν ως πρόταση από τις Βρυξέλλες. Μια γρήγορη ματιά στα κέντρα τύπου της Νέας ΝΔ (Ελεύθερος Τύπος, Δημοκρατία, Αυριανή, αντι-νιους) αποδεικνύει ότι έχουν καταντήσει σχεδόν αντιευρωπαϊστές, υπέρμαχοι των συντεχνιακών και βολεμένων συμφερόντων και υποκινητές μιας επανάστασης για την απελευθέρωση του τόπου από μεσοπρόθεσμα και γαλλογερμανούς κατακτητές! Ναν είναι έτσι οι δικαιώσεις του Αντώνη σκεφτείτε πως θα είναι οι αποτυχίες! Κλάφτα Χαράλαμπε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :