Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα! Οι δικαστές ξέχασαν τον ρόλο τους και ανταγωνίζονται τη ΔΑΚΕ

Έχουμε αρκετές φορές αναφερθεί στην προσπάθεια της σκληροπυρηνικής Συγγρού να προσεταιριστεί δικαστικούς λειτουργούς για να βοηθήσουν και οι δικαστές στη μπαχαλοποίηση της ελληνικής κοινωνίας αλλά και να στηθούν τα ειδικά δικαστήρια (ή τα Γουδιά που θέλουν οι πατριωτικότεροι προς το εθνικιστικό) ….
Το πιο επικίνδυνο για τη χώρα μας είναι οι εκτιμήσεις που κάνουν συγκεκριμένοι δικαστές και 


εισαγγελείς περί κινδύνων που αντιμετωπίζει το σύνταγμα και για συνταγματική εκτροπή επειδή τους έκοψαν τμήμα από τους παχυλούς μισθούς που έπαιρναν. Κάπου εκεί βρίσκεται το σημείο τομής της εύνομης τήρησης του συντάγματος. Τα καθήκοντα που έχουν αναλάβει περνούν μέσα από την τσέπη τους! 
Μερικοί κάνουν λόγο και για επανάσταση, ενεργοποιώντας ακροτελεύτια και θυμίζουν όλο και περισσότερο Καζάκηδες και άλλους γραφικούς κουλούς!
Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία που θεωρούν ότι αυτοί θα προστατέψουν το Σύνταγμα, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη είναι εντολοδόχοι της Συγγρού και απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τα σκληροπυρηνικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας. Η κατάρα του κομματισμού δυστυχώς είναι σύμπτωμα και στον χώρο της δικαιοσύνης. Συμπεριφέρονται περισσότερο ως παράρτημα της ΔΑΚΕ παρά ως «τυφλοί» λειτουργοί της συνταγματικής νομιμότητας.

Η ανακοίνωση που έβγαλαν για να επιτεθούν σε δικαστές που διαφωνούν με τον τρόπο που αποφάσισε η πλειοψηφία στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων λες και γράφτηκε από τους πιο σκληροπυρηνικούς συμβούλους του Σαμαρά. 
Η μειοψηφία στην ΕΔΕ αντιτίθεται στην διακοπή των δικαστικών συνεδριάσεων υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παράτυπη απεργία. Συμφωνούν με τις κινητοποιήσεις διαφωνούν με τις καθημερινές, τρίωρες και επί δύο μήνες διακοπές συνεδριάσεων: «το ακραίο αυτό μέτρο έδωσε τη δυνατότητα να υποστηρίζεται εύλογα ότι οι δικαστές πραγματοποιούν μορφή απεργίας, την οποία απαγορεύει το άρθρο 23 του Συντάγματος».
Στην σκληρή απάντηση της πλειοψηφίας φαίνονται οι υπόγειες κομματικές διαδρομές και οι συμφωνίες που έχουν συνάψει με το ακροδεξιό σινάφι της Συγγρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :