Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση Βαρβιτσιώτη στην «επαναδιαπραγμάτευση» του Σαμαρά


Από εκεί που δεν το περιμένει έρχονται οι σφαλιάρες στον Μεγάλο Πατριώτη Αντώνη! 
Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας (όταν ακόμα η Νέα Δημοκρατία ήταν κεντροδεξιά και ολίγον φιλελεύθερη), σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1, αποκεφάλισε το δυνατό χαρτί της «επαναδιαπραγμάτευσης» της Νέας ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά. 
Είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ανεδαφική οποιαδήποτε συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση, έπειτα από την απόφαση για κούρεμα του ελληνικού χρέους!
Τέτοιο άδειασμα ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν 


περίμεναν οι σκληροπυρηνικοί σύμβουλοι της Συγγρού:
"Δεν μπορούν να επιμένουν τώρα στην επαναδιαπραγμάτευση, διότι τώρα έκλεισε το κεφάλαιο, ύστερα από πολύωρες συσκέψεις. Νομίζετε ότι θα ξανακαθίσει ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και όλοι οι αρχηγοί να αρχίσουν την κουβέντα πάλι για τα ελληνικά προβλήματα";
Τάχθηκε επίσης κατά του δημοψηφίσματος, ενώ για τις εκλογές δήλωσε ότι θα λειτουργούσαν μεν ως μια εκτόνωση της κοινής γνώμης, αλλά:
"δεν θα μπορούσαν να δώσουν μια ουσιαστική λύση …. Βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και μεγαλύτερη περίσκεψη όταν κάνουμε ή όταν λέμε κάτι".

Σημείωση: Λέτε ο Βαρβιτσιώτης να κινείται μόνος του; Δε νομίζουμε; Κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία (και ο Καραμανλής μέσα!) βλέπουν με μεγάλη ανησυχία την υποβάθμιση της σημερινής ΝΔ σε ένα ακραίο λαϊκιδεξιό κόμμα που αποβάλλει τις μετριοπαθείς και φιλελεύθερες φωνές!  Σε αυτούς φαίνεται ότι ανήκει και ο Μπάρμπι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :