Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Συγγρού άρχισε να διαρρέει … τα ονόματα των υπουργών της! Χωρίς αμφιβολία ο Σαμαράς έχει τον χειρότερο πάγκο που είχε ποτέ η Λαϊκή Δεξιά!

Διάφορα ονόματα "υπουργών" διαρρέει η Συγγρού. 
Κυρίως διαρρέουν από το γραφείο του Μουρούτη! 
Άσχετα εάν αύριο θα τους γράφει ο Φαήλος να μη ράβει κανένας τους κοστούμια γιατί υπάρχουν πολλοί «Έλληνες» που χρίζουν υπουργοποίησης. 
Ως «Έλληνες», οι σκληροί πατριδογνώστες, θεωρούν όλους όσους έχουν δοκιμαστεί στα δίκτυα και τα πρακτορεία που είχαν ως πηγή τους την 



δεξαμενή της Πολιτικής Άνοιξης. Του κόμματος που ευθύνεται για κάποιες από τις μεγαλύτερες συμφορές που έπληξαν τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες. Όπως το θέμα των Σκοπίων αλλά και την δωδεκαετή παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με ότι θλιβερό προκάλεσε αυτή η κυβερνητική μακροημέρευση. Τις συνέπειες ζούμε σήμερα. [Να σημειώσουμε εδώ για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ότι η κυβέρνηση Καραμανλή μεγιστοποίησε αυτές τις συνέπειες … ].

Τα ονόματα λοιπόν των υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά, όπως αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι: 
Βασικά Υπουργεία: Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης (ο ανταυτούς), ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (λέτε να το έχει πιστέψει;), ο γενικός διευθυντής του κόμματος Θανάσης Σκορδάς, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Σταύρος Δήμας.
Δευτερεύοντα Υπουργεία: Γιάννης Μιχελάκης, Νότης Μηταράκης, Άκης Γεροντόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Νικολόπουλος, Σίμος Κεδίκογλου, Κώστας Μπέσης (Θεσπρωτία), Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Θόδωρος Καράογλου, Αδάμ Ρεγκούζας, Στράτος Σιμόπουλος και τα τσικό του κόμματος Γιώργος Παπανικολάου και Ανδρέας Παπαμιμίκος. 

Επειδή ο Αντώνης Σαμαράς έχει τάξει σε πάρα πολύ κόσμο, πρόκειται να κάμει εκτός από την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και την μεγαλύτερη που έγινε ποτέ. Μια και τα υπόλοιπα υπουργεία θα τα πάρουν γυναίκες και «Μεγάλοι Έλληνες», χωρίς να διευκρινίζεται με ποιες προϋποθέσεις θα καθορίζεται το μεγαλείο τους. 

 Σημείωση 1: μια τέτοια κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει την οργή του κόσμου, ούτε πέντε μήνες. Δεν θα ξέρουν από τους έρχεται! Έχουν να πέσουν πολλές σφαλιάρες, γιατί τα γιαούρτια θα είναι ακριβά και οι ντομάτες απλησίαστες.
Σημείωση 2: όταν διαχωρίζουν τους "Μεγάλους Έλληνες" από τις .... γυναίκες, θα πει ότι δεν υπάρχουν "Μεγάλες Ελληνίδες";

Δεν υπάρχουν σχόλια :