Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στημένο κόλπο του Σαμαρά με τον Λυμπερόπουλο

"Διέγραψε ο Σαμαράς τον αγωνιστή Λυμπερόπουλο"! Η συμφωνία και ο σχεδιασμός έγιναν στη συνάντηση προχθές, Σαμαρά – Λυμπερόπουλου (που έγινε σε πολύ καλό κλίμα)! 
Εκεί συμφωνήθηκε και η τεχνητή διαγραφή με σκοπό να απασφαλίσουν οι ταξιτζήδες και να προκληθεί η κατάρρευση της κυβέρνησης ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μπάχαλο (Ο Αντώνης δεν θα φέρει καμιά ευθύνη!). 
Εκ πρώτης όψεως η κίνηση της διαγραφής έχει θετικό άκουσμα και 

δείχνει μια στροφή της ΝΔ σε θέσεις διαφορετικές από τις έως τώρα εμμονές και αγκυλώσεις στο ζήτημα του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων.
Δεν είναι όμως έτσι. Εάν ληφθεί υπόψιν το γενικό παρασκήνιο και κλίμα που υπάρχει στη Συγγρού αρχίζουν οι αμφιβολίες και ο σκεπτικισμός. 
΄
Έχει δημιουργηθεί πλέον ένα συγκεκριμένο background για τους Συμβούλους και τον Αντώνη. 
Μόνο με δυσπιστία αντιμετωπίζονται. Η όλη παρέα της Συγγρού δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη. Με τους ανάλογους ενδοιασμούς λοιπόν αντιμετωπίζεται και η διαγραφή Λυμπερόπουλου.

Σημείωση: Δεν θα μας παραξένευε καθόλου αν ο Σαμαράς υποσχέθηκε και στον Λυμπερόπουλο μια θέση στην "κυβέρνησή" του. Κάποια Γραμματεία ίσως! Όλο και κάπου θα τον χώσουν! Μην ξεχνάμε ότι ήταν ήδη "Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων". Όλο και κάποια θέση θα δημιουργήσουν για την "προσφορά του στην παράταξη"! Ο Θύμιος έκαψε φέτος τον ελληνικό τουρισμό. Προκάλεσε τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας. (Τότε δεν διεγράφη!) Η προσφορά του στο κόμμα θα εκτιμηθεί δεόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια :