Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μίλησε στο ΕΛΚ. Έκανε δήλωση υποταγής στην αυλή! Τόσο πολύ «δικαιώθηκε»!

Σε μερικά ολιγόλεπτα τετ α τετ εξαντλήθηκε η «δικαίωση» του Αντώνη Σαμαρά στο ΕΛΚ. Τέτοια δικαίωση μόνον ένας τόσο μεγάλος πατριώτης θα μπορούσε να πετύχει! 
Οι Ευρωπαίοι τον βλέπουν ως εν δυνάμει και δεν πιέζουν παραπάνω. Σου λένε, άστο το πουλάκι μας νάρθει στην εξουσία και τα λέμε. Θα του κοτσάρουμε ένα «Μνημόνιο 2», που 


θα του βγει από το στόμα!
Όσο για την δήλωση στο προαύλιο της Συνόδου απαιτεί μια πιο προσεκτική ματιά.
Η φράση «εκτός από το όποιο κούρεμα» σημαίνει ότι αποδέχεται το κούρεμα ενώ μέχρι και χθες ήταν κατά και έκανε αντίσταση στους Γερμανούς κατακτητές και φώναζε «ΟΧΙ» κατά των Γάλλων εισβολέων. Φαίνεται ότι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι δεν είναι κατακτητές όταν ο Αντώνης βρίσκεται στο εξωτερικό.
Θα ήθελα να προσέξετε και την εξής φράση: «Η αναθεώρησή της συμφωνίας Ιουλίου απαιτεί προσοχή, γιατί εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τη σταθερότητα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας Οικονομίας» τι ακριβώς σημαίνει; Ότι ο Πατριώτης Αντώνης είναι τώρα υπέρ του Μεσοπρόθεσμού;
Νομίζουμε ότι ο Αντώνης προσπάθησε στις Βρυξέλλες όπου πήγε ολομόναχος (δηλαδή με μια τεράστια κουστωδία συμβούλων και φαρισαίων) να φανεί ήπιος και χωρίς τις εν Ελλάδι εμμονές του. Το μάτι όμως δεν κρύβει την αλήθεια. Γυάλιζε έντονα! Οι Ευρωπαίοι έχουν πάρει χαμπάρι τον Αντώνη και το παρεάκι του και ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Απλά τον περιμένουν στη γωνία!
Νομίζω ότι ο Λαζαρίδης, ο δάσκαλος με τα 19 πτυχία, τα 18 ντοκτορά και τα 17 χρόνια σπουδές, άρχισε τα παίγνια και στο εξωτερικό. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει για το ποιόν του κυρίου τους Ευρωπαίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :