Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τι έκανε ο Αντώνης στις Βρυξέλλες; Τον ατζέντη των τραπεζών! Έπιασε δουλειά σε τράπεζα ο Σαμαράς!

Ο Αντώνης δουλεύει και τα weekend για τις τράπεζες
Ο Αντώνης στις σύντομες και κατιδίαν συζητήσεις που είχε με πολύ λίγους παράγοντες του ΕΛΚ (οι πιο σοβαροί δεν ήθελαν ούτε καν να τον δουν!) αποφάσισε να στηρίξει τα συμφέροντα των τραπεζών. Έχει δυνατές φιλίες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Λόγω οικογενειακής παράδοσης ξέρετε. Οπότε δεν θα έχανε την ευκαιρία. 
Για την Ελλάδα όπως μας πληροφορούν οι πράκτορές του δεν τέθηκε θέμα. Για τις 
τράπεζες όμως προσφέρθηκε ο ίδιος ο Αντώνης να παράσχει κάθε «βοήθεια»!
Ο Αντώνης μετέφερε στους συνομιλητές του συγκεκριμένους «φόβους». Μίλησε για τις αντοχές και τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και την αναγκαία επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ώστε να εξασφαλίζεται η ρευστότητα των φίλων του τραπεζιτών!
Ασχολήθηκε επίσης με τους κινδύνους από τον εθελοντικό χαρακτήρα της συμμετοχής των ιδιωτών. «Ώστε να μην “πυροδοτηθούν” άλλες δυσάρεστες εξελίξεις, όπως η μετάδοση της κρίσης σε ολόκληρη την Ευρωζώνη». Αυτό θα πει ότι οι φίλοι του δεν έχουν την ανάλογη ρευστότητα άρα θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην εθελοντική τους συμμετοχή …
Προπάντων οι τραπεζίτες «μας» δεν πρέπει να εκβιαστούν ώστε να συναινέσουν σε μια εθελοντική συμμετοχή. Ξέρετε γιατί; Επειδή οι αγορές ενδέχεται να εκλάβουν τον αναγκαστικό χαρακτήρα της συμμετοχής ως στάση πληρωμών !!!
Μη μου τους τραπεζίτες τάρρατε! Έτσι Αντώνης «μας»; Έτσι θα προσπαθήσει να ξεχρεώσει τα χρέη της ΝΔ ο Αντώνης. Δουλεύοντας για τις τράπεζες! Τόσα ξοδεύουν για δημοσκοπήσεις, ειδικούς συμβούλους και ενοίκια στο Saturn! Ελπίζουμε να πιάσει τόπο το ατζετιλίκι του Αντώνη γιατί η ΝΔ έχει ήδη χρεοκοπήσει. Μην πάει για πτώχευση; Ο "αγώνας" για τις τράπεζες, τώρα δικαιώνεται!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης αγωνίζεται μόνο για τα δίκαια του έθνους .Τον ενδιαφέρει μόνον ο ελληνικός λαός και τα ιστορικά του δίκαια.
Την έχετε πατήσει με την λαϊκή αποδοχή που έχει ο μεγάλος ηγέτης μας!

Ανώνυμος είπε...

Σαρωτική νίκη δίνει στην Κριστίνα Φερνάντες exit poll που διενεργήθηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης και δημοσιοποιήθηκε πριν ακόμη κλείσουν οι τελευταίες κάλπες των προεδρικών εκλογών στην Αργεντινή. Η περονίστρια νυν πρόεδρος δείχνει να εξασφαλίζει ποσοστό που κυμαίνεται στο 55%, πέντε μονάδες υψηλότερο από αυτό των προκριματικών εκλογών του περασμένου Αυγούστου.

Ο Σοσιαλιστής Έρμές Μπίνερ ακολουθεί με ποσοστό 14%, εξοστρακίζοντας από τη δεύτερη θέση το ιστορικό Ριζοσπαστικό Κόμμα (UCR), σύμφωνα με πηγές που είχαν πρόσβαση στο exit poll, που επικαλείται το Reuters και χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση.

Ο Σοσιαλιστής συνυποψήφιος κυβερνήτης της επαρχίας Σάντα Φε, Έρμές Μπίνερ, ακολουθεί με ποσοστό 14%, εξοστρακίζοντας από τη δεύτερη θέση το ιστορικό Ριζοσπαστικό Κόμμα (UCR).