Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τα λαϊκο-δεξιά παράκεντρα «Αυριανή» και «Δημοκρατία» (του Μεταξά) νομίζουν ότι θα μας κάνουν Λιβύη!

Τι χώρα είμαστε; 
Δημοκρατική ή Ισλαμική; 
Αν δείτε προσεκτικά το ύφος των ακροδεξιών εντύπων «Αυριανή» και «Δημοκρατία», μάλλον νομίζουν ότι είμαστε κάτι σαν την Λιβύη, άρα μπορούν να οδηγήσουν το λαό σε έναν εμφύλιο που θα φέρει στην εξουσία τον «ειρηνοποιό» Αντώνη Σαμαρά. 
Οι Έλληνες δεν είναι ούτε βάρβαροι, ούτε ισλαμιστές. Έχουν βαθύτατη τη
συναίσθηση του ανθρώπινου καθήκοντος και του σεβασμού στην προσωπικότητα.
Μπορεί 100.000 ακροαριστεροί ή ακροδεξιοί να σκοτώνουν ανθρώπους στο δρόμο, αλλά η Ελλάδα θα σταθεί όρθια και θα αντιμετωπίσει τους κανίβαλους! 
Να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι εικόνες μογγολικές*, όπως είδαμε στη Λιβύη δεν θα δούνε ποτέ στην Ελλάδα. Τέτοια φρίκη που υπάρχει στην ψυχή τους δεν θα τη δούνε στην Ελλάδα. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ.
Ο Φιλελεύθερος άνθρωπος δίνει δικαιώματα και στον μεγαλύτερο εχθρό του. Και ο μεγαλύτερος τύραννος δικαιούται αξιοπρεπή θάνατο. Δικαιούται δίκη. 
Έτσι οι φιλελεύθεροι αποδεικνύουν ότι ευαγγελίζονται μια δίκαιη και ελεύθερη κοινωνία. Δυστυχώς οι νικητές στη Λιβύη είναι φανατικοί ισλαμιστές (κυρίως) δεν έχουν τέτοιο ιστορικό υπόβαθρο. Έτσι εξηγούνται και συμπεριφορές βαθύτατα αντιπολιτισμικές και απάνθρωπες.

*Οι Μογγόλοι έφιπποι έσερναν το πτώμα του εχθρού για να το διασύρουν και μετά θάνατον. Και αν μας πούνε για τον Αχιλλέα και τον Έκτορα τους λέμε ότι ο Αχιλλέας έκανε τεράστιο λάθος. Προσέβαλλε και τον ελληνικό πολιτισμό και την (παγκόσμια) ιερότητα του σώματος. Οπότε πολύ καλώς τιμωρήθηκε από τους θεούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :