Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τεράστια αναμένεται η επιτυχία του σημερινού greek πάρτι τσαγιού στο σπίτι του Σημίτη!

Η επιτυχία του σημερινού shouting έξω από το σπίτι του Σημίτη, θεωρείται δεδομένη. Τα μηνύματα που φτάνουν από κάθε γωνιά της Αθήνας προϊδεάζουν για ένα συγκλονιστικό happening! Ο καιρός είναι καλός και το εν γένει βαρύ πολιτικό κλίμα βοηθά στην προσέλευση του κόσμου που είναι αγανακτισμένος και αντιστέκεται στην ξενοκίνητη κατοχή! Απόψε η κυβέρνηση θα 

νοιώσει την "ψυχή του κόσμου"!
Αναμένεται οι δρόμοι γύρω από το «σπίτι του Σημίτη» να πλημμυρίσουν από οργή και αγανάκτηση κατά του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Εμπρός λαέ! Ένωσε τη φωνή σου με τις δυνάμεις του Έθνους και της Πατρίδας για να διώξουμε τους διεθνείς τοκογλύφους! 
Βροντοφωνάξτε στους δανειστές: «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω». Ελάτε να τα πούμε του Σημίτη, να τ’ ακούσει η Μέρκελ. Που τολμά και μας ζητά πίσω τα λεφτά που μας έδωσε, ενώ μας χρωστά τα δικαιώματα των έργων του Αριστοτέλη, που ποτέ δεν πλήρωσε!

Παρατηρήσεις:
  1. Παρακαλείται ο κόσμος να μην κρατά γιαούρτια γιατί είναι ακριβά! Εάν επιμένετε σας ενημερώνουμε ότι τα γιαούρτια με λίγες θερμίδες δεν κάνουν καλό εφέ για τα δελτία των οχτώ. Τα πετάς και δεν κολλάνε. Πάρτε full fat για έντονα αποτελέσματα και δυνατές συγκινήσεις!
  2. Παρακαλείται ο κόσμος από τις 3:30 το απόγευμα να μην κατεβαίνει στο κέντρο, διότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης, πρόκειται να ταλαιπωρηθεί.
  3. Ζητείται από την Τροχαία της κατοχικής χούντας να επιληφθεί του παρκαρίσματος των αυτοκινήτων των αγανακτισμένων πολιτών. Ζητούνται τουλάχιστον έξι τροχονόμοι για παρκαδόροι. Εάν αυτό δεν γίνει θα θεωρηθεί ως προσπάθεια φίμωσης του λαού και της εξέγερσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :