Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πυρ και μανία οι δεξιοί της Συγγρού με τον Χ. Σταικούρα

Ένα βήμα πέρα απ΄ τον αρχηγό του προχώρησε ο Χ. Σταικούρας, ο οποίος με σοβαρότητα και μεγαλοψυχία αναγνώρισε τα οφέλη που προκύπτουν για τη χώρα, μας από την απόφαση της συνόδου κορυφής. 
 Για «σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα» έκανε λόγο ο 


αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. 
«Δόθηκε» όπως είπε ένα σημαντικό, ένα ισχυρό, ένα συντονισμένο, ρεαλιστικό μήνυμα -και προς τις αγορές και προς όλο τον κόσμο- ότι η Ευρώπη θέλει καλύτερο δημοσιονομικό συντονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας. 
Πρόσθεσε επίσης: «Αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Ελλάδα. Κάθε χώρα θα αποφασίζει το δικό της μείγμα πολιτικών και θα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερες προκλήσεις σε κάθε χώρα, για το πώς θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα». Ευτυχώς που ακούγονται και σοβαρές απόψεις από ορισμένα στελέχη της ΝΔ γιατί από λαϊκισμούς και κραυγές χορτάσαμε από τους λεβέντες της Συγγρού… 
ΥΓ. Τα γνωστά δεξιά και ακραία εθνικιστικά στοιχεία της Συγγρού, έχουν βάλει, εδώ και μερικές ώρες, στο στόχαστρό τους τον Σταικούρα γιατί… είπε την αλήθεια και διαφύλαξε την σοβαρότητά του… Αλήθεια, ο Σαμαράς συμφωνεί με τις επιθέσεις που δέχεται, από τους δεξιούς και τους νεοδεξιούς της Συγγρού, ο αναπληρωτής οικονομίας της ΝΔ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :