Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μαθήματα iPhone4 παρακολουθεί ο Αβραμόπουλος!

Δεν μπορώ να μην ασχοληθώ, θα σκάσω! Στην επίσκεψη των ιατρικών συλλόγων στη Συγγρού, τότε που είδαν το Σαμαρά, ο Αβραμόπουλος, δεν σήκωσε το κεφάλι από το iPhone 4. Θα μπορούσα να πω ότι μου θύμισε τα παιδιά που μετράνε τα δάχτυλα:2 και 2 μας κάνει τέσσερα! Γιέέέέέ!!!!! Ούτε οι αρχάριοι δεν πατάνε το i-Phone όπως ο Δημήτρης.
Αλλά γιατί αυτός χτυπούσε και οι άλλοι χασκογελούσαν με τους γιατρούς; Το έπαιζε ...................

...................

σοβαρός ο πρώην Υπουργός Υγείας  Φον Ντίτριχ Αβραμόπουλος ή δεν ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι τόσο ανιαρό και κατωτάτου; Λες και τον τραβούσαν τον Φον Δημήτρη να παρίσταται. Με το ζόρι! Εκτός και αν σκεφτόταν ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει σε μια χρεοκοπημένη κατάσταση. Υπουργός ήταν, γνωρίζει το μπάχαλο. Ξέρει την χρεοκοπία από πρώτο χέρι. Ξέρει το σκάνδαλο! Έχει τεράστιες ευθύνες για την χρεοκοπία. Τί να λέει τώρα; 
Ένα άλλο που θα ήθελα να μάθω, είναι τι ακριβώς έγραφε και έσβηνε με τόση επιμέλεια. Λέτε να συγγράφει κανένα βιβλίο και αυτός; «Πώς έριξα έξω την Υγεία» ή «Πόσα δισεκατομμύρια έδωσα για γάζες και ασπιρίνες»! 
Εάν τόση ώρα έγραψε μια πρόταση π.χ., τότε κάνει τα πρώτα του βήματα στο iPhoning. Ενδέχεται πάλι να παρακολουθεί τα μαθήματα iPhone4 για ηλίθιους, for idiots ελληνιστί. 
Τότε έχει όλη την συμπάθειά μας και του ευχόμαστε και στο Intermediate …. βρε κουτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :