Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε αύριο στην FREE DAY ......

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΠΈΜΠΤΗ 20 Ιανουαρίου:Παρουσιάστηκε στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Λεωφόρο Συγγρού από τον Αντώνη Σαμαρά το νέο σήμα της ΝΔ, καθώς και το νέο portal του κόμματος.Αυτό όμως που δεν ειπώθηκε εκείνη την ημέρα  είναι το ενοίκιο που πληρώνει η ΝΔ για τα σύγχρονα και ..................
........................
πολυτελή γραφεία στη Συγγρού: 95000 ευρώ το μήνα!!!  
Κρίση, κρίση αλλά και η φτώχεια θέλει καλοπέραση! 

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:«Μόνο τον τελευταίο μήνα, ανασυνταχθήκαμε σε αποτελεσματικότερη διάταξη μάχης, αλλάξαμε γραφεία, αλλάξαμε λογότυπο… Η αλλαγή κλίματος φάνηκε ήδη. Τώρα, φαίνονται και τα πρώτα αποτελέσματα.».

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  GPO:ΝΔ, 20,1% και δέκα μονάδες χαμένες μέσα σε 11 μήνες. Η αλλαγή κλίματος, όντως φάνηκε!

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!: «Η Νέα Δημοκρατία είναι λαϊκό κόμμα, στηρίζεται στο λαό και μόνον σ’ αυτόν. Εκπροσωπεί το λαό και μόνον αυτόν.» δηλώνει στην ΚΟ ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ.

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ:Ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά της συζύγου του Γεωργίας και συνοδευόμενοι από το ζεύγος Λίλιαν και Δημήτρη Αβραμόπουλου, θα βρίσκονται στη Μαδρίτη, για επαφές με τον… Ισπανό Σαμαρά.

2
ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, 
2ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
Τα δημόσια έργα, τα σκουπίδια, οι μπίζνες στα Βαλκάνια και ο ρόλος του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, στην εταιρία γνωστού «διαπλεκόμενου», από την οποία αμείβεται πλουσιοπάροχα.
3
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΤΩΝ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΝΟΜΕΚΕ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
«Ξεχάσατε τους αγωνιστές και μαζέψατε τα λαμόγια» είπε απευθυνόμενη στον αποσβολωμένο Λυκουρέντζο,  η Φωτεινή Μπαλτζή, τέως πρόεδρος της ΤΟ, Μαλακοπής.
Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πρόεδρος της  ΝΟΜΕΚΕ Ημαθίας, ο οποίος με σκωπτικό τρόπο προέβλεψε πως «η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση».
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το δασκαλίστικο και αλαζονικό ύφος του γραμματέα της ΝΔ ο οποίος «μάλωσε» τα γαλάζια στελέχη.
Προσπάθεια να σώσει την κατάσταση έκανε ο γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα στελέχη για τον αγώνα που δίνουν, υποσχέθηκε πως θα υπάρξει καλύτερος συντονισμός και περισσότερες δράσεις του κόμματος.  
4
ΣΕΜΝΟΙ, ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!
Γραμματέας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, σεμνά και ταπεινά, ως οπαδός  της σχολής Καραμανλή, διόρισε (κι αυτός) τη γυναίκα του στη Βουλή.
5.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ!
Επαφές με «δεξιούς», όπως ίδιος τους χαρακτηρίζει, δημοσιογράφους είχε προχθές στα γραφεία της διοικούσας της ΝΔ, ο, υποτίθεται, υπεύθυνος για τα περιφερειακά ΜΜΕ., Άκης Γεροντόπουλος.
Εν κρυπτώ και παραβύστω ο συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με πληρωμένα τα έξοδα από τη ΝΔ, ήπιε το καφεδάκι του, είπε αυτά που είπε στους «δεξιούς» δημοσιογράφους και απήλθε! Και εις ανώτερα!
6.
ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για επαφές με τα ΜΜΕ. Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης και των τηλεοπτικών δικτύων πάντως που άκουσαν για πρώτη φορά το όνομα του  Γιάννη Μιχελάκη, ήταν τότε που απέλυσε διευθυντικό στέλεχος του ΑΝΤΕΝΝΑ στην πόλη μας, για να φέρει τον…κουμπάρο του από την πρωτεύουσα στη θέση του! Ελπίζουμε να μην ξανακάνει το…ίδιο λάθος!
7.
ΔΕΝ ΤΟΥ…ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ  Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
Πυρ και μανία  είναι  ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την ηγεσία της ΝΔ. Το πρόβλημα του, όπως λέει στους συνομιλητές του, δεν είναι τόσο ο κ. Σαμαράς όσο ορισμένοι καρεκλοκένταυροι και υπερόπτες συνεργάτες του και μερικά κομματικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.

8.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Γιώργος Τσαμασλής πάει γι’   άλλα…
Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, κατεβαίνει ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην συνεργάτης του Π. Ψωμιάδη, Γιώργος Τσαμασλής, μετά από συνεννοήσεις που είχε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
9
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Ο Μιλτιάδης Έβερτ ήταν «πνεύμα μαχητικό, ενωτικό και δημιουργικό για τη Νέα Δημοκρατία, την κεντροδεξιά παράταξη και τη χώρα». Φίλοι και πολιτικοί αντίπαλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του ιστορικού στελέχους της Κεντροδεξιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :