Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Happy St.Valentine Day

Πατριώτες καλημέρα και Happy St.Valentine.
Καιρό είχαμε να τα πούμε αλλά δεν σας ξέχασα!! Τόσα φοβερά γίνονται στο κόμμα μας και ειδικότερα την εβδομάδα που πέρασε, που δεν ήξερα από πού να αρχίσω.
Ερωτική μέρα η σημερινή και σκέφθηκα να αρχίσω από την πιο ….αντι-ερωτική φάτσα του κόμματος μας! Από τον νέο μας εκπρόσωπο τύπου!!! Καλέ τον είδατε αυτόν τον αλλήθωρο δημοσιογραφίσκο που είναι μισητός από τα μισά στελέχη της παράταξης μας και θεωρείται αντιπαθέστατος από τα .................
......................
άλλα μισά;; 
Πως δέχθηκε αυτός ο γλυκανάλατος να πάρει την θέση του λαοπρόβλητου και ιδιαίτερα …ερωτικού κομοδινί Πάνου, και να κάνει δηλώσεις στο νέο ανάκτορο της Συγγρού (ξέρετε, αυτό πάνω από το
Saturn) και μάλιστα, (άκουσον, άκουσον) χωρίς κάμερες;;; Τι είναι αυτό το νέο κόλπο αδέρφια και γιατί γίνεται έτσι;;;

Κάποιοι λένε ότι ο νέος εκπρόσωπος (εγώ δεν ξέρω ούτε το όνομα του πατριώτες) εκτός από αλλήθωρος έχει και κάποια άλλα ψιλο-κουσούρια και τικ, που έτσι και τον εμφανίσουν θα φύγουν και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι από αυτούς που επέζησαν της λαίλαπας του κομοδινί Πάνου ή Ντιντή!! Αυτός όμως τουλάχιστον ήταν και ερωτό-φατσα ,

St.Valentine φάτσα δηλαδή!

Άλλοι πάλι λένε ότι τον νέο εκπρόσωπο τον προώθησαν οι νέοι επικοινωνιολόγοι, ώστε ο λαός μας να έχει στο μυαλό του μόνον την στιβαρή φιγούρα του Ηγέτη μας Αντωνίου του Α’ ή Ζιγδαντώνη ή Νενέ (τον σταυρό σας και την υπόκλιση αμέσως και γρήγορα) και έτσι να ανεβαίνουν ραγδαία τα καταρρακωμένα ποσοστά του κόμματος μας. Μεγαλοφυές σχέδιο!! (Φαήλος μου μυρίζει) ! «Κανέναν άλλο «ντιντή» δεν θα βγάλετε στο γυαλί» πρόσταξε, ως νέος Γκέμπελ, ο
συμπαθής σβαστικο – λεβέντης και φέρελπις επικοινωνιολόγος (ναι, είναι και τέτοιος)!! Και έτσι ακολουθήθηκε η συνταγή του και δεν θα δούμε κατά πως φαίνεται τον αλλήθωρο στις TV μας…

Τέλος υπάρχει και η φήμη ότι τον έκοψε από τις κάμερες ο άλλος ο επικοινωνιολόγος ο Χαρβαλιάς, υποστηρίζοντας ότι τα μεγάλα ….μυαλά δεν πρέπει να τα βγάζεις στο γυαλί μην και τα ματιάσουν!! Ότι και να υπάρχει πάντως πίσω από το κόλπο αυτό, εγώ μένω με την φιγούρα του Ηγέτη μας και μου φτάνει! Νενές και ξερό ψωμί!!

Είχαμε και άλλα μαντάτα την εβδομάδα αυτή πατριώτες που μας ήρθαν από το Ρέθυμνο… Η λαοφιλής και αυτοδημιούργητη πολιτικός Όλγα (δεν χρειάζεται το επίθετο γιατί όλες οι πετυχημένες γυναίκες τις γνωρίζουμε με το μικρό τους όνομα όπως Μελίνα, Γιάννα, έτσι και τώρα Όλγα) αφού κατατρόπωσε στο Ρέθυμνο τους υποψηφίους που κατέβασε το μισητό δεκανίκι, έρχεται πλέον στην Αθήνα για να σαρώσει όλους τους Κρήτες ψηφοφόρους της Πρωτεύουσας ! Βλέπετε πατριώτες, είναι τέτοια η λαοφιλία της Όλγας – όπως είπε ο Ηγέτης μας – που έπρεπε άμεσα να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του κέντρου! Δεν μπορεί πλέον ένα τέτοιο αστέρι και κόρη του Νέστωρα της πολιτικής να μένει σε ομάδα Β’ εθνικής!! Και επειδή είναι και αυτή ….ερωτό-φατσα, είπε ο Ηγέτης να την προωθήσει στα ανώτερα κλιμάκια μέρες του Αγίου Βαλεντίνου που έρχονται!

Η μεταγραφή όμως αυτή δεν χαροποίησε τις ιέρειες του κόμματος μας: την Φωτεινή την χορεύτρια (ιέρεια του dancing with the stars) και την άπορη και ατημέλητη (7000 ευρώ ετησίως) ιέρεια της Θέμιδος και του Louis Vuitton , την εκπρόσωπο μας Ελίζα Von-Zemberg (έχουμε και καταγωγή από Βαυαρίας μεριά)

Και έγινε λένε ένας κακός χαμός και μαλλιοτράβηγμα στο kολωνάκι όπου τα χειρότερα δεν έγιναν χάρη στην παρέμβαση του Βασιλάκη του Καΐλα (ναι βρε, τον θυμάστε αυτόν
τον μαλακοτεντωτό υποψήφιο περιφερειάρχη;) που χώρισε τις εμπλεκόμενες λέγοντας «Ο ηγέτης μας είναι μεγαλόκαρδος, όλες θα πάρετε μια θέση μόλις έρθουμε στην εξουσία. Γι’αυτό αφήστε το μαλλιοτράβηγμα για τότε!» Και υπομειδίασε γιατί σκέφτηκε «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…»

Και έτσι τα πνεύματα ηρέμησαν γιατί ετοιμαζόταν βίαιη παρέμβαση και λυντσάρισμα της χορεύτριας από χιλιάδες ψηφοφόρους από την ηρωική λεβeντογέννα Κρήτη που είχαν μαζευτεί στην Πλατεία για να πανηγυρίσουν την κάθοδο της Όλγας (με το όνομα) στην Πρωτεύουσα…. Όλοι βέβαια κάτοικοι Αθηνών και περιχώρων που με την ψήφο τους θα …τιμήσουν την πατρίδα τους και θα στείλουν την Όλγα στην Βουλή!! Όλε….

Κατά τα άλλα πατριώτες, τα ποσοστά μας παραμένουν σταθερά και δυνατά κάτω από το 20%, που είναι πολύ καλό, γιατί κάποιοι κακεντρεχείς αναλυτές μας υπολογίζουν ότι σύντομα θα πιάσουμε το 12% (που είναι πάντως ευτυχώς αρκετά πάνω από το ΚΚΕ !!!) Όπως όμως βλέπετε ο λαός στηρίζει τις επιλογές του Ηγέτη μας και τον εμπιστεύεται!

Το μόνο κακό είναι ότι ο Κωστάκης ο Κορκο-δειλός παραμένει άτρωτος και με δηλώσεις του «μέσω κύκλων» πάντα, διατρανώνει: «δεν πάω για Πρόεδρος Δημοκρατίας» «θα είμαι πάντα μάχιμος στην Βουλή και στο κόμμα». Αυτό το τελευταίο πατριώτες δεν άρεσε ούτε σε μένα ούτε στον Ηγέτη μας….. Μήπως στόχος του είναι η «άλλη» ολική επαναφορά;;

Όχι κύριε, ο λαός δεν θα το επιτρέψει!! «Να πας να μεγαλώσεις τα δίδυμα σου και να παίξεις κάνα «Playstation» δεν σε θέλουμε μες τα πόδια μας, και να μαζέψεις όλους αυτούς τους «κύκλους» σου, τους αντιπαθέστατους Αντώναρους, Αρούλιδες, Πάκιδες και δεν συμμαζεύεται…. Να πάρεις παιχνίδια Playstation που να μπορούν και αυτοί να τα παίζουν (γιατί εσύ έχεις γίνει εξπέρ) για να ησυχάσουμε … Να πας στην κυρά σου Κωστάκη, μέρες του αγίου Βαλεντίνου που περνάμε και να αφήσεις τα υπονοούμενα…… Δεν σε θέλει ούτε ο αλλήθωρος και αντιπαθής εκπρόσωπος μας που μέχρι πριν λίγο καιρό σε εξυμνούσε…..

Ζήτω η Νέα Νέα Δημοκρατία

Ζήτω η Νέα ΠΟΛΑΝ

Ο Αναλυτής

ΥΓ1. Οι ιέρειες του κόμματος μας Φωτεινή η χορεύτρια και Κατερίνα Πιπακώστα έχουν αρχίσει να διαδίδουν ότι η πολιτική καριέρα της Όλγας είχε τελειώσει στο Ρέθυμνο (άκου τι σκέφτηκαν οι αθεόφοβες) από τότε που πήγε να τα βάλει με το μισητό δεκανίκι και πάτωσε(αν είναι δυνατόν!!!). Αυτά ο Αναλυτής τα θεωρεί κακίες και κατινιές και το μόνο που δέχεται (και δεν ερευνά) είναι η άποψη του Ηγέτη μας, ότι δηλαδή η Κρητικιά αγωνίστρια πρέπει να αναβαθμισθεί μετά τις νικηφόρες μάχες που έδωσε στον τόπο της και ότι έχει προσωπικότητα!! Άλλωστε όλοι οι Κρητικοί της Αθήνας θα την ψηφίσουν με πάθος και ορμή….. ( για αυτό το τελευταίο ας κρατήσουμε μικρό καλάθι καλού – κακού)

ΥΓ2. Αυτή η ηρωική μορφή και μέλος της ηγετικής ομάδας (όχι των ντιντίδων) Κώστας ο Χαλκι-δέος,ο μόνιμα θυμωμένος καλέ, δίνει φοβερές μάχες χαρακωμάτων επί κεφαλής καταλήψεων κόντρα στην «χούντα του ΠΑΣΟΚ»… Του οφείλουμε πολλά γιατί μετά τον ηρωικό «παπα-Στρουμφ» από την Ηλεία που τα έχωσε στους Πρετεντέρηδες είναι ο μόνος που αντιστέκεται σθεναρά μαζί με τους Χρυσανθοφαήλους.

ΥΓ3 Είναι αλήθεια ότι αυτός ο αντιπαθέστατος εκπρόσωπος (πως τον λένε ρε πατριώτες) αποκάλεσε τον Κωστάκη το Κορκό-δειλό «απλό βουλευτή» ;;; Φοβάμαι ότι σύντομα δεν θα τον ξαναδούμε, ούτε με κάμερες, ούτε χωρίς!!

Έχουν αρχίσει να τον κυκλώνουν τα …κορκο-δειλάκια…..

Καλή St.Valentine μέρα πατριώτες και καλή Σαρακοστή …

Ο Αναλυτής πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :