Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Έχετε παρατηρήσει την φρασεολογία των σαμαρικών εντύπων τελευταία;

Διαρκώς και διολισθαίνουν σε ένα περίεργο «μείγμα» σύζευξης ακροδεξιού εθνισμού και ακροαριστερού λαϊκισμού. Αυτό είναι και το νέο μείγμα πολιτικής «σωτηρίας» που προωθεί το Ιερατείο της Συγγρού. Ποιος θα περίμενε ότι έντυπα που υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα κατέφευγαν σε λαϊκισμό του χειρίστου είδους όπως το παραπάνω .................
.......................
πρωτοσέλιδο του «Ελεύθερου Τύπου». Προσέξτε πόσο βίαια εισχώρησαν τώρα τελευταία και εκφράσεις όπως ξεπούλημα, κατοχή, Δ' Ράϊχ, κατοχική κυβέρνηση, εχθροί του "Έθνους", Προδότες και υποδούλωση.
Αν τους πιστέψεις τότε σήμερα δεν έχουμε ούτε δημοκρατία, ούτε Κοινοβούλιο. Το τρελοκομείο που λέγαμε προηγουμένως.
Υπάρχουν άραγε χαπάκια για την Σωτηρία της σαμαρικής παράταξης; Γιατί δεν πάνε καλά! Εάν πιστεύουν ότι με τέτοιες παλαιολιθικές κορώνες θα κυβερνήσουν, είναι γελασμένοι! Παρόλα αυτά μην ξεχνάνε, ότι: «Μάχαιραν έδωκες; Μάχαιρα θα λάβεις»!
Η αντεκδίκηση που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον, στην πολιτική, την περίοδο της Μεταπολίτευσης έχει κάμει μεγάλη ζημιά στη χώρα. Μάλλον αυτός είναι και ο σκοπός της σαμαρικής νεοδεξιάς. Η καταστροφή του τόπου! Τους περιμένει έτσι νέα αντεκδίκηση, όπως ακριβώς κάνουν και αυτοί τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :