Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δηλαδή η Νέα ΝΔ δεν θέλει αποκρατικοποιήσεις, εξυγίανση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας;

Το ζητούμενο δύο δεκαετιών, ακυρώνει η πολιτική της σαμαρικής ΝΔ. Η παράταξη που πρώτη έθεσε στην πολιτική ατζέντα την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων και λοιδορήθηκε γι’ αυτό, όσο κανένα άλλο κόμμα, έρχεται σήμερα να ακυρώσει την κεντροδεξιά και φιλελεύθερη ταυτότητά της.
Δίνει αφορμή στους κρατιστές και λαϊκιστές, από τους οποίους υποφέρει ο τόπος να συνεχίζουν να .........................
.......................
παραποιούν την πραγματικότητα και να καταγγέλλουν ότι φταίει για όλα ο ανύπαρκτος φιλελευθερισμός …. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Και η σημερινή ΝΔ ενισχύει την απέραντη τρέλα! Το φαγοπίτι. Μοιράζει "ελπίδα" στα τρωκτικά. Πού σαι Καραμανλή να δεις αυτούς που νομίζουν ότι διαχειρίζονται τις παρακαταθήκες σου. Έγιναν χειρότεροι από το ΠΑΣΟΚ του 80! Και δεν υπάρχει πάτος. Στον κατήφορο που έχουν πέσει δεν υπάρχει τέλος.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γυρεύουν εκεί μέσα οι εναπομείναντες φιλελεύθεροι και Κεντρώοι όταν επίσημα πλέον λοιδορούνται από τους εσωκομματικούς επικυρίαρχους, διότι ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου!
Τη στιγμή που ο φιλελευθερισμός είναι ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Η Ελλάδα πληρώνει το τίμημα του κρατισμού, των διορισμών στο δημόσιο, της μίζας, των προμηθειών και της ανεξέλεγκτης δράσης των τρωκτικών του δημοσίου. Ο Φιλελευθερισμός ήταν μόνο πρόταση μέχρι στιγμής και έτσι έμεινε. Δεν έγινε ποτέ πράξη. Δεν ‘άφησαν οι εργολάβοι και οι βολεμένοι στο δημόσιο, ΠΟΤΕ να προχωρήσει!
Οι ωρύοντες και ολοφυρόμενοι καταγγέλλοντες έχουν εθιστεί στην μαύρη προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση. Μαζί τους και τα μέσα των εργολάβων. Γιατί τους συμφέρει η διαφθορά και η διαπλοκή στο δημόσιο και τα ταμεία του κράτους. Γιατί συντηρούν 20 χρόνια την ίδια κατάσταση που μας έφερε σε αυτά τα χάλια. Η σημερινή ΝΔ επιθυμεί να συνεχιστεί ανενόχλητο αυτό το πάρτι-χάλι!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :