Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οι μόνοι ηττημένοι στη δημοσκόπηση της GPO η ΝουΔού-Συγγρού και ο «δισέγγονος» Αντώνης

Ό,τι και να κάνει ο Αντώνης, τίποτα δεν του κάθεται. Μόνο στις «δικές τους» δημοσκοπήσεις μειώνεται η ψαλίδα. Ετοιμάζουν λέει δημοσκόπηση, που θα κυκλοφορήσει σε γνωστή φυλλάδα της Κυριακής, όπου μειώνεται η ψαλίδα στη 1 μονάδα. Όταν όμως βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις οι  ............................
........................
ψίθυροι διαψεύδονται. Οι φήμες καταρρέουν παταγωδώς.

Τελικά όταν ο Σαμαράς και οι μυστικοσύμβουλοι ξεκίνησαν «επανάσταση» κατά του μνημονίου, επωφελήθηκε το ΚΚΕ. Τώρα που το παίζουν γνήσιοι δεξιοί και κληρονόμοι της λαϊκής δεξιάς με τους ακροδεξιούς συμβούλους να πηγαινοέρχονται στη Συγγρού, επωφελήθηκε ο ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης. Ό,τι και να κάνουν στη Νέα ΝΔ, δουλεύουν για άλλους. Είναι ώρα να το γυρίσουν κεντροδεξιοί και φιλελεύθεροι(τι άλλο τους έμεινε; Όλα τα γύρισαν!) και να επωφεληθεί η Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη!.

Ο λαός πήρε χαμπάρι τους περίεργους μυστικοσυμβούλους και τα σκληρά αγόρια του Αντώνη και τους γυρίζει την πλάτη. Το κρίσιμο σώμα των μετριοπαθών και κεντρώων ψηφοφόρων, έχει διαγράψει τελειωτικά τους αντινιούσηδες και φαηλικούς Σαμαράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :