Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Παρακαλείται η "μειοψηφία των Χανίων" να κάτσει στ’ αυγά της.

Έντονα ενοχλημένος με την Τζότζολα είναι τελευταία ο Μανούσος Βολουδάκης, κύριος εκφραστής της «μειοψηφίας των Χανίων και Λευκών Ορέων». Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Βουλουδάκης είναι γραμματέας Νέων Τεχνολογιών και δεν περίμενε να του πάρει το Facebook η Τζότζολα. Είναι ένα εργαλείο που το γνωρίζει πολύ καλά, όπως επίσης ξέρει πολύ καλά τί γίνεται στα blogs. Τρία blogs συντηρεί στα Χανιά και ............................
...........................
διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι έχουν πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα.
Συναντήθηκε λοιπόν με τον Σαμαρά για να του εκφράσει τα παράπονά του: «κύριε, κύριε, η Βασιλικούλα μου πήρε το Facebook».
Η απάντηση όμως δόθηκε από ιστολόγια που έχουν στενές επαφές τέταρτου τύπου με την Τζότζολα. Συνηθισμένη μέθοδος στη Συγγρού. 
Του τα έψαλλαν ένα χεράκι. Και έδωσαν το χρίσμα στη Βασιλική, ενώ ο Μανούσος να πά να μαζέψει κανά ψήφο στα Χανιά για τον Αντώνη, γιατί εκεί προβλέπεται να πάρει το κόμμα τα μικρότερα ποσοστά του.
Τον σιχτίρισαν δηλαδή μια και τον θεωρούν τελειωμένη υπόθεση και να πάει σπίτι του, να τους αδειάσει τη γωνιά. Τον απόλυτο έλεγχο στο διαδίκτυο κέρδισαν επάξια η Βασιλικούλα με τον Μουρούτη και τα blogs που ελέγχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :