Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά ο κος Κόντης ποιά ομάδα υπηρετεί και τιμά; Αυτή της Θεσσαλονίκης ή αυτή των Αθηνών;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ olympiacos24.gr: Τι γύρευε ο Κόντης στα γραφεία του Πατέρα;
Ένα “γεμάτο” τρίωρο πέρασε σήμερα ο Γιάννης Κόντης στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα. Και σίγουρα δεν ήταν για κουβεντούλα, καφεδάκι και κουραμπιέδες, αλλά μάλλον για … λουκουμάκι.
Οι πληροφορίες του olympiacos24.gr θέλουν τον Γιάννη Κόντη να έχει τηλεφωνική συνομιλία διαρκείας με τον πρόεδρο του ..............
..................
Άρη, Θανάση Αθανασιάδη. 
Τη συνομιλία επόπτευε και ο Νικόλας Πατέρας. Καταλαβαίνει βέβαια και ο πλέον αδαής ότι το “ψηστήρι” για το ματς του Άρη το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Και αμέσως γεννιούνται πάμπολλα ερωτήματα: Τελικά ο κος Κόντης ποιά ομάδα υπηρετεί και τιμά; Αυτή τη Θεσσαλονίκης ή αυτή των Αθηνών;

Είναι πραγματικά κρίμα η εξαιρετική και γεμάτη ντομπροσύνη κίνηση του Super 3 που συμπαραστάθηκε στην Ολυμπιακή οικογένεια να αμαυρώνεται από υπόγειες διαβουλεύσεις ανθρώπων που κινούνται παρασκηνιακά και υπηρετούν σκοτεινές και ανίερες επιδιώξεις.

Αλλά πολλοί νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, μασούν κουτόχορτο. Ε, λοιπόν κάνουν λάθος. Γιατί εμείς τα βγάζουμε ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ στο φως.

Και για να σας δούμε κύριοι, θα διαψεύσετε τη σημερινή σας συνάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια :