Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σαμαράς θέλει να τον λιβανίζουν όλη μέρα τα κανάλια.

Από πλευράς Συγγρού διαρρέεται ότι ο Σαμαράς(προσωπικά) είναι πολύ δυσαρεστημένος και με τα κρατικά κανάλια και με τα ιδιωτικά. Ειδικά με το Mega. Έχουν τεράστιο πρόβλημα. Κάνουν τρεις με τέσσερις(μόνο) ανταποκρίσεις από τη Συγγρού, την ημέρα και δεν αναφέρουν τίποτα για το έργο της σκιώδους κυβέρνησης και τις απανωτές ανακοινώσεις σε ημερήσια βάση. Άσε που δεν καλούνται τα ...................
.....................
στελέχη που προωθεί ο στενός ακροδεξιός κύκλος των “χαμένων” συμβούλων. Ούτε καν τα στελέχη της "Άνοιξης"!

Στα κανάλια φτάνουν πολλά παράπονα και η νέα ηγεσία της Συγγρού πιστεύει ότι υπάρχει συνωμοσία εναντίον τους που εξυφαίνεται από διάφορα αντιδεξιά και "ανθελληνικά" κέντρα. Ξέρετε, πιστεύουν ακράδαντα, ότι όποιος δεν έχει υποκύψει στα κελεύσματα της Συγγρού είναι αυτομάτως εχθρός του "Έθνους", της "Πατρίδος" και της "Φυλής"!...! (τα βάζω με κεφαλαία γιατί όλοι αυτοί οι Τρελοί με κεφαλαία τα βάζουν. Δεν ξέρω γιατί! Μη βρω το μπελά μου ξαφνικά;). 

Το κυριότερο πάντως αίτημα που θέτουν είναι η “εξαφάνιση” της Ντόρας από τα οχτάδικα. Δεν τους απασχολεί η υπερπροβολή του Καρατζαφέρη με τον οποίο στοχεύουν να συγκυβερνήσουν αλλά η ελάχιστη παρουσία της Ντόρας! Ακόμα και αν γίνουν πέντε αναφορές στο δελτίο για Σαμαρά-ΝΔ, εάν παρουσιαστεί έστω και ολίγων δευτερολέπτων δήλωση της Ντόρας,τ ο δελτίο κατατάσσεται στα εχθρικά και ο ιδιοκτήτης του καναλιού στο ανθελληνικό σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του σαμαρικού επιτελείου. Εκφράζονται αμέσως παράπονα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :