Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τί αλήθεια τρέχει στο σαμαρέικο;

Η ΝΔ εντάξει είναι δύσκολο με τόσες τάσεις να ελεγχθεί. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει πρόβλημα και στο εσωτερικό της σαμαρικής ομάδας που νομίζαμε έως τώρα ότι ήταν συμπαγής και επικεντρωμένη στην προσωπολατρία του «ηγέτη»!. Λάθος. Υπάρχουν τεράστιοι ανταγωνισμοί και μεγάλες έριδες μεταξύ τους. Έριδες που είναι ορατές και στους ακροδεξιούς του Αντώνη αλλά και στους .................
...................
μετριοπαθείς προσωπολάτρες. 
Τις διαφορές κάνουν εμφανέστερες οι διάφοροι δήθεν αριστεροί δημοσιογράφοι που έχουν γίνει καθαροί δεξιοί για να τα παίρνουν από τη Συγγρού και έχουν ξεροσταλιάσει οι καθαροί δεξιοί που έκαναν αγώνα και τώρα βλέπουν οι επιταγές να περνούν από μπροστά τους και να πηγαίνουν στους "εχθρούς της παράταξης" .... 

Στο θέμα π.χ. του Βολουδάκη, «ηγέτη» της μειοψηφίας των Χανίων και Λευκών Ορέων που έκοψε πίτα και μαζεύτηκαν 30 άτομα για να του ευχηθούν και του χρόνου, βλέπουμε ότι καθώς περνούν οι μέρες προστίθενται μηδενικά στους τριάκοντα! 
Ξεκίνησε 30 σε σαμαρικά blogs με τις αντίστοιχες μομφές για την αποτυχία του Μανούσου, πριν λίγες μέρες το είδαμε 300 και σήμερα το είδα 3000. Μηδενικά είναι δεν έχουν αξία. Όπως και ο Βολουδάκης εξάλλου. Μηδενικό είναι και αυτός και το ξέρει! Βάζουν μηδενικά, όπως τα γράφουν στις επιταγές που κόβουν.
Υποψιάζομαι ότι οι διάφοροι εγκάθετοι επιδεικνύουν όλο και μεγαλύτερη πίστη στον δισεγγονό Σαμαρά, προσθέτοντας μηδενικά στους οπαδούς του στην Κρήτη. 
Οι μεν προτρέπουν τον Βατερλό Βολουδάκη να πάει να βρει ψηφοφόρους στη Μεγαλόνησο και οι δε τον καθησυχάζουν και του λένε τρεις χιλιάδες είχες στην πίτα … μπράβο παλικάρι. Μάλλον του έκοψαν επιταγή με τρία μηδενικά!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :