Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Συμμαχίας Δ. Ζαφειριάδης ... "πρόσωπο με πρόσωπο"

Την πρώτη του εμφάνιση στα μέσα έκανε χθες ο Δ. Ζαφειριάδης, σε καθαρά πολιτικό πάνελ. Νέο πρόσωπο, γεμάτες σκέψεις και χαμηλό προφίλ, άκρως αντίθετο από αυτό των δήθεν αριστερών συνομιλητών του (βλέπε video παρακάτω). Ανήκει στα νεοεμφανιζόμενα στελέχη της Συμμαχίας και έχει αναλάβει τον Πολιτικό Σχεδιασμό της. Βρίσκεται πολλά χρόνια στο επιτελείο της Ντόρας αλλά μόλις ...................

..........................
τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα προς τα έξω.
Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου όπου συμμετείχε ήταν ίσως ο μόνος που τοποθετήθηκε ξεκάθαρα στο θέμα της συζήτησης που ήταν το άσυλο και τα ψευδοπροβλήματα που το συνοδεύουν.
Μας άρεσαν οι ατάκες: «Το άσυλο είναι νεκρό», «οι κομματικές παρατάξεις έχουν εξελιχθεί σε γάγγραινα», «το συζητάμε όλοι μεταξύ μας όταν κλείνουν οι κάμερες αλλά δεν το λέμε δημοσίως» και το «άσυλο αντιμετωπίζεται σαν να είναι ένα πρόβλημα της Αριστεράς, ενώ είναι πρόβλημα της κοινωνίας», "το άσυλο όπως υπάρχει απαντάει στο 1974". Οι ατάκες παίζουν σε τηλεοπτικό χρόνο, όταν έχουν νόημα μένουν στον αέρα της συζήτησης και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης.
Ήρθε ίσως η ώρα να αρχίσουν να βγαίνουν και άλλα στελέχη της Συμμαχίας στον τηλεοπτικό φακό, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τηλεόραση κυριαρχεί στην ενημέρωση του κόσμου(έχει λόγο και τον πρώτο λόγο), οι εφημερίδες έχουν σχεδόν πεθάνει, η μπλογκόσφαιρα υποφέρει από "παιδικές ασθένειες" και έλλειψη αντικειμενικότητας και τα social media αφορούν την ενδοεπικοινωνία ομογενών «κοινοτήτων», ενώ αυτοαναιρούνται από αντίστοιχες κοινότητες αντίστροφης ομοιογένειας. Και αυτό που χρειάζεται η τηλεόραση είναι νέα low profile πρόσωπα με γρήγορο λόγο και φρέσκιες ιδέες. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια :