Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι! Τί ακριβώς μας οδήγησε στο μνημόνιο;

Αυτά παθαίνεις όταν λες ότι κάνεις αυτοκριτική και δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη για τίποτα. Ο Αντώνης λέει έχει διάθεση να μιλήσει χωρίς να καλύψει τίποτα. Και όμως κρύβει τις κρίσιμες αλήθειες, κυρίως κρύβει αυτόν που ευθύνεται κυρίως για την καταστροφή της Ελλάδας.
Τον Κωστάκη. Αυτόν που κρυβόταν και αρνούνταν να αναλάβει τις ευθύνες του. Αρνούνταν να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Μια κρίση που ξεκίνησε από το 2007.
Τον Κωστάκη που κρύβονταν στο Μαξίμου και έκανε ότι ............
................
αγνοούσε, αυτό που ο Αντωνάκης αποκαλεί «ωμή και οδυνηρή πραγματικότητα»! Πόσο ωραία το λεέι! Ειδικά αυτό το «ωμή» πολύ μ’ αρέσει. Μου πάει σε μπιφτέκι και μπριτζόλα! Έτσι περνάμε στον ......... Κωστάκη. Επειδή θυμηθήκαμε την μπριτζόλα βρε κουτά! Μπριτζόλα και Καραμανλής πάνε μαζί … Θυμόμαστε όμως ότι έπεσε έξω στα έσοδα, έπεσε έξω στις δαπάνες, έπεσε έξω στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έπεσε έξω στην ύφεση, έπεσε έξω στην ανεργία, έπεσε έξω και στον πληθωρισμό. Έπεσε έξω σε όλα! Πλην της μπριτζόλας!
Αντωνάκη! Ο Κωστάκης οδήγησε τη χώρα σε πλήρες αδιέξοδο. Αλλά εσύ αρνήθηκες και μια στοιχειώδη ακόμη αυτοκριτική στο κόμμα σου. Την Ελλάδα θα σώσεις; Ας γελάσω παρδαλά. Χι, χι, χι!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :