Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σκύλος στην Πάτρα είχε εκπαιδευτεί να κλέβει κινητά



Ο κύριος του αμολούσε το εκπαιδευμένο τετράποδο ανάμεσα στα τραπέζια των καφετεριών ώσπου εκείνο να βουτήξει κάποιο κινητό και να του το μεταφέρει σαν θήραμα στα χέρια του. ...................
..................Σκύλος στην Πάτρα, έπιανε κινητά στον… αέρα.

Τριγυρνούσε ανάμεσα στα τραπέζια καφετεριών και στους δρόμους και όταν έπιανε το σήμα της συσκευής, ορμούσε και την άρπαζε.

Εν συνεχεία, μετέφερε το… θήραμά του στο αφεντικό του, το οποίο, όπως έγινε γνωστό, είχε εκπαιδεύσει τον σκύλο του για τον σκοπό αυτό.

Η …κυνηγετική περίοδος συσκευών κινητών τηλεφώνων για τον ιδιοκτήτη του σκύλου άρχισε πριν από μερικές ημέρες.

Άφησε το εκπαιδευμένο τετράποδο ελεύθερο μεταξύ των καφετεριών στο κέντρο της Πάτρας, οι οποίες, λόγω των πολλών πελατών και των δεκάδων κινητών που είναι αφημένα πάνω στα τραπέζια, αποτελούσε πλούσιο… κυνηγότοπο.

Τη πρώτη φορά, ο σκύλος… φερμάρισε και ξαφνικά επετέθη στο θήραμά του που δεν ήταν άλλο από ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του επάνω στο τραπέζι. Το άρπαξε στο στόμα και στην συνέχεια, το πήγε τρέχοντας στο αφεντικό του, το οποίο περίμενε σε μικρή απόσταση, εκτελώντας ένα άψογο απόρτ!

Μία άλλη ημέρα, ο σκύλος -κυνηγός κινητών τηλεφώνων, έβγαλε… λαγό, αφού άρπαξε τη συσκευή από την τσέπη ενός πολίτη που βάδιζε στο πεζοδρόμιο. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ένιωσε ξαφνικά μία μουσούδα στην τσέπη του και πριν καλά – καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, είδε τον σκύλο να τρέχει με το κινητό του στο στόμα!

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο σκύλος είχε εκπαιδευτεί να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένες μάρκες συσκευών κινητών τηλεφώνων..

// www.otherside.gr //

Δεν υπάρχουν σχόλια :