Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σε γκούλαγκ μετατρέπεται το μαντρί

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (κατ' ευφημισμόν "Νέας" και σαρκαστικά "Δημοκρατίας") δήλωσε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής (αυτό κυριολεκτικά!) Γραμματείας του πως όποιος «πατήσει» εκτός γραμμής εν όψει των κρίσιμων εκλογών για την Αυτοδιοίκηση θα βρεθεί αυτομάτως και εκτός κόμματος. "Είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω ούτε κουβέντες στους παραδιαδρόμους, ούτε κουτσομπολιά πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων." συμπλήρωσε.
Πρόκειται για κορυφαία στιγμή "δημοκρατικού οργασμού" που συνοδεύει την μετάλλαξη του πρώην κόμματος της ευρύτερης κεντρο-δεξιάς σε κομματίδιο της λαϊκής δεξιάς. Είμαστε σίγουροι πως η Αλέκα χθες έσκασε από τη ζήλεια της με την Σταλινικής έμπνευσης έξαρση του ηγέτη της ΝΝΔ. 
Από την άλλη, έκπληξη προκαλεί η απουσία οποιονδήποτε φυσιολογικών αντανακλαστικών από τα εμφανιζόμενα ως άβουλα, άοσμα και άχρωμα στελέχη της ΝΝΔ, καθώς και από τους... έχοντας πλέον γραμμικό σφυγμό οσφυοκάμπτες, συμβιβασμένους και συνθηκολογημένους βουλευτές που αποδέχονται αδιαμαρτύρητα τον αυταρχικό εκφυλισμό της παράταξής τους και την "σαπωνοποίηση" των στοιχειωδών ελευθεριών τους στα καμίνια του Άουσβιτς της κομματικής νομιμοφροσύνης.
Βεβαίως η όλη οπερέττα είναι ιδιαιτέρως διδακτική για τους πολίτες οι οποίοι παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στη ΝΝΔ ανακαλύπτουν το πραγματικό μέγεθος των όρχεων των βουλευτών της ΝΝΔ το οποίο (μέγεθος) καθώς φαίνεται είναι συγκρίσιμο με αυτό του αρακά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :