Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πλειοδοτούν σε νέες προεκλογικές απάτες και ανευθυνότητα οι Συγκάτοικοι!

Ο Γιώργος… ψυχοπονέθηκε δύο βδομάδες πριν από τις εκλογές τους «χαμηλοσυνταξιούχους» και «υπόσχεται» έκτακτο βοήθημα στο… τέλος του χρόνου! Μέχρι τότε, μπορεί και να παρέμβει η Τρόικα και να «πιέσει» την Κυβέρνηση για τη ματαίωση της συγκεκριμένης εξαγγελίας, μια που το έλλειμμα ακόμα δεν έχει «κάτσει» σε συγκεκριμένο νούμερο… Αλλά τι σημασία έχει; Για τον άνθρωπο που πέρυσι φώναζε με... περισσό θράσος και ανευθυνότητα «λεφτά υπάρχουν!» άλλη μια διάψευση δεν λέει τίποτα…
Ο έτερος των Συγκατοίκων, ο Αντώνης, έπρεπε να βρει κι αυτός κάτι να «υποσχεθεί» στο πόπολο! Και σκέφτηκε την… «επιδότηση του επιτοκίου των στεγαστικών δανείων»!!! Ο εγκέφαλος του Μηταράκη θα πρέπει να δούλεψε υπερωρίες, για να κατεβάσει τέτοιας ολκής «πατάτα»! Μιλάει για επιτόκια… ανύπαρκτων δανείων, αφού η τραπεζική ρευστότητα εν μέσω της μεγάλης Κρίσης παραμένει το ζητούμενο. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, δηλαδή.
Για άλλη μια φορά, η μικροπολιτική σπέκουλα και το άγχος των παλαιοκομματικών ηγεσιών βλάπτει σοβαρά το κύρος της πολιτικής και τα όρια της λαϊκής αντοχής στον εμπαιγμό και το δούλεμα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :