Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Και η Μαρία Λυδάκη συμμετέχει στην "Μάχη της Κρήτης" στο Ηράκλειο

Η Μαρία Γ. Λυδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο και κατάγεται από το Καστέλλι Πεδιάδος. Αποφοίτησε από το 6ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από όπου και απέκτησε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού.

Αμέσως μετά παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με εξειδίκευση στις Διεθνείς Μεταφορές.

Είναι μέλος των Συλλόγων Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ) καθώς και του ...........
 .............. Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Εργάστηκε στην «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» καθώς και στο τμήμα Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού του «Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών». Αργότερα συνεργάστηκε για 4 χρόνια, ως μελετητής Συγκοινωνιακών Έργων, με μεγάλο γραφείο συμβούλων μηχανικών της Αθήνας καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης με τον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού του ΕΜΠ.

Επέστρεψε το 2007 στο Ηράκλειο ως Συγκοινωνιολόγος της ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου Α.Ε. αρχικά, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκλέχθηκε το 2006 στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ - Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ - ΤΑΚ) καθώς και στην κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ). Επανεκλέχθηκε το 2010 στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ - ΤΑΚ. Συμμετέχει στη Μόνιμη Επιτροπή Αντισεισμικής και Πολιτικής Προστασίας του ΤΕΕ – ΤΑΚ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων και Συγγενών Ψυχικά Ασθενών Ηρακλείου- «Ο ΚΡΙΚΟΣ» και διατελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.

Σήμερα δίνει τον αγώνα για την εκλογή της ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση και δυναμική να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση και ζητά την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας για να το πράξει.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Για Μαρία Λυδάκη.
Μαρία όπου περνάς ανάβεις φωτιές.
Είσαι τόσο απλησίαστη ή κουμπώνεσαι για προστασία γιά να μή πληγωθείς? Ξέρω ότι έχεις κάποιον στη ζωή σου, αλλά δέν ξέρω πόσο χώρος υπάρχει στη ζωή σου γιά νέα γνωριμία. Σε ξέρω και μου αρέσεις. 2244.