Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ντόρα στη Θεσσαλονίκη - Δυναμική πρώτη του "Φόρουμ για την Ελλάδα" στη συμπρωτεύουσα


Ενθουσιασμός επικράτησε χθες από το πρωί, στην Λεωφόρο Νίκης 11, με αποκορύφωμα τη στιγμή που εμφανίστηκε η κα Ντόρα Μπακογιάννη και την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι φίλοι της.
"Εμείς, θα λέμε την αλήθεια και δεν θα επενδύσουμε στη χρεοκοπία της Ελλάδας".
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό η Πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα, κα Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις παλινωδίες της κυβέρνησης, αλλά και στην αφερεγγυότητα που επιδεικνύει η ΝΔ του κ. Σαμαρά, η οποία κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να αλλάξει τρεις φορές, την χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για να μειώσει το χρέος.
«Με την κυβέρνηση που παλινωδεί και με την αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Σαμαρά που τη μια μειώνει το έλλειμμα σε τρία χρόνια, την άλλη σε δύο και τον άλλο σε ένα χρόνο η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά», είπε η κ. Μπακογιάννη και δεσμεύτηκε ότι... θα δώσει μάχες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγει η Ελλάδα από την κρίση το γρηγορότερο δυνατό.
Με την επίσημη έναρξη της λειτουργίας των γραφείων του Forum για την Ελλάδα, από τις 10:00 το πρωί, υπήρχε συνεχόμενη προσέλευση ανθρώπων προερχόμενων από όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Στις 12:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής του Forum για την Ελλάδα στα νέα γραφεία της Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Διευθύνοντος Συμβούλου του, κ. Γεωργίου Αναστασόπουλου.

Με πληροφορίες από //oproedros// και //real//

Δεν υπάρχουν σχόλια :