Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Οι νέοι μιλάνε για την κρίση


Σχόλιο του Antiitroktiko : Ενα πραγματικα καλογυρισμενο video που αξίζει να δείτε. Το βιντεακι αυτό γυριστηκε στην Αθηνα (Ερμου και Μοναστηράκι) ενα ζεστο καλοκαιρινό απόγευματακι προς βραδυ και ειναι παραγωγης του νεανικου blog antirisis.

Θα πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στα παιδιά του blog και για την ουσια του video και για την νηφαλιοτητα/ουδετεροτητα με την οποια προσεγγιζουν το θεμα αλλά και για την αρτια αισθητικη του (εικόνα,σκηνοθεσία).

Μεσα σε 18 λεπτα πιστεύουμε ότι συμπυκνωνει σχεδόν όλους τους τροπους σκεψης της νεολαίας. Έχουμε την ανήξερη, την blogger, τον πολιτικοποιημενο αλλα όχι κομματικοποιημενο λόγο, το φασισταριο χρυσαυγίτη που για την κατάντια της χωρας του κατηγορει τους αλλοδαπους, τον φιλοσοφημενο, τους αμετοχους, τους αγανακτισμενους, τους ενεργους, αυτους που θελουν μια σμπρωξια για να ενεργοποιηθουν, αυτους που εκφραζονται αφηρημενα, τους άλλους που μιλανε πιο συγκεκριμενα και συγκροτημενα και ενα σωρό ακόμα στυλακια.

Παρακάτω μπορειτε να διαβασετε και κάποια σχόλια που γίνονται από διαφορους χρηστες που ειδαν το βιντεο, αλλά μπορειτε να μεταβειτε και στο Blog των παιδιων και να διαβασετε όλα τα ενημερωμένα σχόλια ή και να καταθεσετε τη δική σας άποψη/σχόλιο http://antirisis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :