Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Με δυναμική τρίτου κόμματος η Ντόρα πριν από το «Καλημέρα»!

Το 10% των Ελλήνων πολιτών, το 20% των Νεοδημοκρατών, το 5,4% των Πασόκων και το 11% των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ δηλώνουν ήδη αποφασισμένοι να ψηφίσουν ένα νέο κόμμα υπό την Ντόρα Μπακογιάννη (δημοσκόπηση GPO-MEGA)! Πρόκειται για ισχυρή δυναμική, που προς το παρόν δεν δύναται να ξεδιπλωθεί στο σύνολό της, αφού ακόμη δεν… υπάρχει νέο κόμμα και το μόνο πρόσωπο που βγαίνει προς τα έξω είναι η ίδια η ανεξάρτητη βουλευτής.
Η ίδρυση του νέου κόμματος, η επιλογή και προώθηση των κατάλληλων στελεχών και οι σωστές και ειλικρινείς τοποθετήσεις στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες είναι βέβαιον, ότι θα πολλαπλασιάσουν την ήδη καταγραφείσα δυναμική. Λαμβανομένης υπ’ όψιν και της αναμενόμενης συρρίκνωσης της ΝΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και της διογκούμενης δυσαρέσκειας προς το ΠΑΣΟΚ, η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να καταστεί ο υπ’ αριθμόν ένα «πονοκέφαλος» για τον καταρρέοντα δικομματισμό. 
Είναι άλλωστε η μόνη που έχει κάνει αληθινή αυτοκριτική και έχει βάλει σαφείς διαχωριστικές γραμμές με το κακό παρελθόν της μεταπολίτευσης. 
Παπανδρέου και Σαμαράς εμφανίζονται αμετανόητοι για όσα δεινά προκάλεσαν στον τόπο τα κόμματα των οποίων ηγούνται και τούτο θα ενισχύσει τις φυγόκεντρες δυνάμεις στα δύο, μέχρι σήμερα, κόμματα εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :