Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για το Σαμαρά μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές - Δημοσκοπήσεις-κόλαφος για τη ΝΝΔ σε όλες τις μεγάλες Περιφέρειες!

Ο Αντώνης το ξέρει. Το διαισθάνεται. Ο γαμπρός του «Κύκνου» καταφεύγει στα κύκνεια άσματά του, τις τελευταίες «αγριάδες» στο κενό, τον ψευτοτσαμπουκά που προκαλεί άφθονο γέλωτα στους «αντάρτες», αλλά και στους νεοκαραμανλικούς που βιάζονται ν’ αφήσουν πίσω τον αναλώσιμο Αντώνη και να ξαναγυρίσουν στον πρώην Καταλληλότερο!
Η Νέα Ρηγίλλης έχει στα χέρια της δημοσκοπήσεις-φωτιά που κατακαίνε το σαθρό ακρονεοδεξιό οικοδόμημα των Φαήλων, Χρυσάνθων και λοιπών «περιέργων» μυστικοσυμβούλων. Δημοσκοπήσεις που σε κάποιες περιπτώσεις, π.χ. ξεκάθαρα στην Κρήτη, εμφανίζουν τη ΝΝΔ να πιάνει ταβάνι στην... τρίτη θέση, μετά το όποιο κόμμα της Ντόρας...!
Η κατάσταση στην Αττική και άλλες μεγάλες Περιφέρειες είναι επίσης τραγική για την πάλαι ποτέ Μεγάλη Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά Παράταξη. Ο Αντώνης ψάχνει κρυψώνα για το βράδυ των επερχόμενων Τοπικών Εκλογών... Μάλλον πως θα κουρνιάσει πίσω από το... πλούσιο «εκτόπισμα» του γραφικού Φαήλου... Αλλά οι ροχάλες των οργισμένων Νεοδημοκρατών θα τον βρουν ακόμη κι εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :